reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Půlnoční podraz

Diggstown

Další název:
Midnight Sting
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
25.2.1993
„Napínavá sázka, za kterou jsou velké peníze a nekalé úmysly. V hlavních rolích James Woods a Louis Gossett Jr.“

Celkové hodnocení filmu Půlnoční podraz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2012
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2008
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2008
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2010
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2017
JimCaviezel.1968
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih95977minih95977Led (2012) 
Led n
minih10239minih10239Kingpin (1996) 
Kingpin n
minih77096minih77096Jak jsem se ztratil (2009) 
How I Got Lost n
minih70818minih70818Ve spánku (2010) 
Dans ton sommeil n
minih114988minih114988Seznam vyřazených (2013) 
The Out List n
minih31947minih31947Za nepřátelskou linií (2001) 
Behind Enemy Lines n
minih42745minih42745Narušitel (1999) 
The Intruder n
minih86565minih86565Zabít tiše (2012) 
Killing them Softly n
minih50452minih50452Čas vypršel (2007) 
Expired n
minih40325minih40325Man-Thing (2005) 
Man Thing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
8   - curil
6   - M.A.G.
7   - Bara.40
4   - catamount
7   - R.RICKIE
10 - mikee007
9   - oulisna
6   - rosta12
6   - Rendys
5   - Stallone56
5   - Raptor150
6   - Spurs
4   - blackpoint
7   - cancy
7   - domas2006
10 - bolzanos
10 - JimCavieze
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.414