Duben
ohodnotit

Půlnoční peklo [TV film]

Blackout

Další název:
A.K.A.; Midnight Heat; Black Out
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
98 minut

Komentáře k filmu Půlnoční peklo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
řepešínský
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2010
americký akční thriller   půlnoční peklo těží jen   ze skvěle napsaného námětu   a netradiční zápletky,   která se ale s   přibývajícími minutami   mění v čím dál zažité   očekávané klišé daného   oboru. přes nadějný   počátek ale půlnočnímu   peklu velmi rychle mizí   dynamika a napětí s   atmosférou, takže ve   výsledném efektu se dá   říci, že se podařilo   natočit jen klasický   průměrný film středních   poloh dějin světové   kinematografie. půlnoční   peklo ale mohlo dopadnout o   něco lépe, což pro jeho   tvůrce značí zcela   promrhaný startovní náboj.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2012
Akční film od kterého   nemůžete čekat více než   akci. Jinak patří mezi filmy   zbytné. Herec v hlavní roli   Brian Bosworth má k herecké   profesi má hodně daleko.
Co říci k dílu   samotnému. Hlavní zápletka   příběhu není vůbec   důležitá. Není jisté   jestli jde napřed o odhalení   své minulosti a nebo o   pomstu. Zde je o akci a o   drsnou mluvu a to i u něžné   části hereckého osazenstva.   Claire Yarlett hraje dobře   kulečník a podle módního   trendu je její postava   vegetsriánka.
Tvůrci   zde projevili svůj velký   smysl pro nelogiku a náhodu.   Tak třebe ve scéně, kdy   John Gray se utká v souboji s   partou padouchů (např.   vzájemné najíždění auty   na sebe) během této akce   projedou kus města, hlavní   hrdina se pomlátí a když se   zbaví posledního lumpa, tak   hned nastoupí do   nejbližšího zaparkovaného   vozu a odjede. Náhoda.
Další velkou náhodou je   náhodní vnik do náhodných   dveří náhodného bytu a   jako na potvoru, tedy   náhodou, se v tom bytě   nachází děvče, kterému   předtím pomohl z trablů.   Netušil, kde bydlí, kde se   má ukrýt. Jak si to ti   scénáristé dokážou vše   ujednodušit. Ale to problém   u filmů, kde se   přemýšlení   nepředpokládá, není.
Stejně si tak   scénáristé usnadnili   dedukční schopnosti   hlavního hrdiny, kdy onen   hrdina v obchodě se zbraněmi   nijak nezabezpečeným,   náchází velkou bednu plnou   patron do helikoptéry. V   bedně se nachází fotka   uvězněného muže   odsouzeného k smrti a fotka   věznice, kde je odsouzenec   umístěn. A pak bylo snadné   odhalit, co mají lumpové za   lubem. Oavobodit odsouzeného.  
Ve filmu se dle   očekávání vyskytuje velké   množství rvaček, výbuchů   aut a elegantní průlety   kaskadérů skrze zpomalené   záběry.
Tenhle film   je klasické akční béčko.   Možná déčko.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sardinky, aneb život jedné rod...

14:45 - 16:00

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

14:30 - 15:20

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10