Duben
ohodnotit

Půlnoční peklo [TV film]

Blackout

Další název:
A.K.A.; Midnight Heat; Black Out
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
98 minut

Obsah filmu Půlnoční peklo

 
Člen bankovní ochranky ztratil po autonehodě paměť. Když se vrátí domů, nepozná manželku, ani si nevybaví, kde předtím pracoval. Jako noční můra se mu stále vybavuje minulost, a níž neměl nikdy ani tušení - život profesionálního zločince.

Autor/Zdroj: /Popis


reklamní materiály distributora

Autor/Zdroj: /Zdroj

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Ultra stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Půlnoční peklo >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2012
Akční film od kterého nemůžete čekat více   než akci. Jinak patří mezi filmy zbytné. Herec   v hlavní roli Brian Bosworth má k herecké   profesi má hodně daleko.
Co říci k dílu   samotnému. Hlavní zápletka příběhu není   vůbec důležitá. Není jisté jestli jde   napřed o odhalení své minulosti a nebo o   pomstu. Zde je o akci a o drsnou mluvu a to i u   něžné části hereckého osazenstva. Claire   Yarlett hraje dobře kulečník a podle módního   trendu je její postava vegetsriánka.
Tvůrci   zde projevili svůj velký smysl pro nelogiku a   náhodu. Tak třebe ve scéně, kdy John Gray se   utká v souboji s partou padouchů (např.   vzájemné najíždění auty na sebe) během   této akce projedou kus města, hlavní hrdina se   pomlátí a když se zbaví posledního lumpa, tak   hned nastoupí do nejbližšího zaparkovaného   vozu a odjede. Náhoda.
Další velkou náhodou   je náhodní vnik do náhodných dveří   náhodného bytu a jako na potvoru, tedy náhodou,   se v tom bytě nachází děvče, kterému   předtím pomohl z trablů. Netušil, kde bydlí,   kde se má ukrýt. Jak si to ti scénáristé   dokážou vše ujednodušit. Ale to problém u   filmů, kde se přemýšlení nepředpokládá,   není.
Stejně si tak scénáristé usnadnili   dedukční schopnosti hlavního hrdiny, kdy onen   hrdina v obchodě se zbraněmi nijak   nezabezpečeným, náchází velkou bednu plnou   patron do helikoptéry. V bedně se nachází   fotka uvězněného muže odsouzeného k smrti a   fotka věznice, kde je odsouzenec umístěn. A pak   bylo snadné odhalit, co mají lumpové za lubem.   Oavobodit odsouzeného.
Ve filmu se dle   očekávání vyskytuje velké množství rvaček,   výbuchů aut a elegantní průlety kaskadérů   skrze zpomalené záběry.
Tenhle film je   klasické akční béčko. Možná déčko.
řepešínský
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2010
americký akční thriller půlnoční peklo   těží jen ze skvěle napsaného námětu a   netradiční zápletky, která se ale s   přibývajícími minutami mění v čím dál   zažité očekávané klišé daného oboru. přes   nadějný počátek ale půlnočnímu peklu velmi   rychle mizí dynamika a napětí s atmosférou,   takže ve výsledném efektu se dá říci, že se   podařilo natočit jen klasický průměrný film   středních poloh dějin světové kinematografie.   půlnoční peklo ale mohlo dopadnout o něco   lépe, což pro jeho tvůrce značí zcela   promrhaný startovní náboj.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10