reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prvních 20 milionů je nejtěžších

First $20 Million Is Always the Hardest, The

Další název:
Prvých 20 miliónov je najťažších (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
105 minut
„Ambiciózní designér počítačového hardwaru vede tři geniální odpadlíky.“

Celkové hodnocení filmu Prvních 20 milionů je nejtěžších

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2011
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2012
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2011
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2010
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2009
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2013
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2008
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2008
Carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007
LadisH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2013
UplneZlo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2011
M.Podzemny18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44338minih44338Ráno budeme moudřejší (1977) [TV inscenace] 
Ráno budeme moudřejší n
minih38546minih38546Kousek nebe (2005) 
n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih68488minih68488Žár mládí (2002) [TV film] 
The Glow n
minih96870minih96870Kokpit (2012) 
Cockpit n
minih43757minih43757Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991) 
Ghoulies III: Ghoulies Go to College n
minih116665minih116665Jako doma (2011) [TV film] 
Comme chez soi n
minih36097minih36097Lakomec (2002) [TV inscenace] 
Lakomec n
minih29713minih29713Zpátky na zem (2001) 
Down to Earth n
minih11867minih11867Malé ženy (1994) 
Little Women n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.5 %
7   - curil
6   - Serpentina
7   - dobes.pave
5   - Faye
10 - satyr
6   - Petak69
8   - aegis
7   - rosta12
8   - olgpet
8   - terysekp
6   - Dzorden
7   - Raptor150
5   - Sandruska
7   - Sheriff.Ja
7   - Kloby
5   - Carlos
7   - Renat
7   - LadisH
6   - UplneZlo
10 - M.Podzemny

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 00:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

22:05 - 00:25

91 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Konec světa (1999)

22:05 - 00:20

91 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:20 - 00:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140537
Osobností: 602576
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Pokémon (1997) [TV seriál]

Pokémon
Tento komerční animák je   důležitým mezníkem v   historii Anime, neboť tímto   výtvorem totiž odstartovala   nová éra Anime, bohužel   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministce, která si   mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to udělá a více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

NAPROSTÝ HNUS

Chlapci a chlapi
SERIÁL JE HRUBOU URÁŽKOU   TĚCH CO NA DVA ROKY MUSELI   JÍT DO VOJENSKÉ   SLUŽBY.(přesně jak píše i   curil) Je zkreslený a   nepravdivý, více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Trapnost 1. Triedy.... To   Careyho vyslamivanie a tie   trapne pohyby na to sa neda   divat...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 2 / 10

Temný Kraj (2017) [TV seriál]

Ne éé

Temný Kraj
tak to byla reakce na   zhlédnutí prvního   dílu.Holky Bártů si spletly   asi žánr.Je možné že se   to v pokračování zlepší?   O tom zatím silně pochybuji.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.89/0.857