reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

První láska

Primo amore

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu První láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2009
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih104049minih104049Modrá laguna: Procitnutí (2012) [TV film] 
Blue Lagoon: The Awakening n
minih11220minih11220Le Mans (1971) 
n
minih47921minih47921Svítání (2009) 
Daybreakers n
minih139917minih139917Johančino tajemství (2015) [TV film] 
Johankino tajomstvo n
minih21001minih21001Thunderball (1965) 
Thunderball n
minih56316minih56316Illés koncert '96 (1996) [DVD] 
Illés koncert '96 n
minih40642minih40642Spojenec (2006) 
Inside Man n
minih2779minih2779Alexandr Dumas starší (1970) [TV minisérie] 
Alexandr Dumas starší n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih43871minih43871Strašidlo Cantervillské (1989) [TV inscenace] 
Strašidlo Cantervillské n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
7   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Bara.40
7   - RM
7   - Faye
6   - ponorka.ba
7   - Faustka
8   - Zdenek13
7   - JANAKA
8   - DIAWARA
7   - west2

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

57 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

42 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

47 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.451