reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Proudy lásku odnesou [TV film]

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
20 minut
„Medailon Marty Kubišové z roku 1969.“

Celkové hodnocení filmu Proudy lásku odnesou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 94.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2016
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2007
jss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2013
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70034minih70034„Sladká“ pomsta (1998) [TV film] 
Since You've Been Gone n
minih21822minih21822Útěk z pekla (1960) [TV minisérie] 
Flucht aus der Hölle n
minih48978minih48978Připravte si kapesníky (1977) 
Préparez vos mouchoirs n
minih11937minih11937Máma a táta zachrání svět (1992) 
Mom and Dad Save the World n
minih35422minih35422Gangsteři (2002) 
Gangsters n
minih122421minih122421Svatební dohoda (2014) 
The Wedding Pact n
minih54237minih54237Na útěku (2006/1) 
Meurtrières n
minih22863minih22863Vraždy v Radiolandu (1994) 
Radioland Murders n
minih47432minih47432Anglické jahody (2008) 
n
minih12076minih12076Marvinův pokoj (1996) 
Marvin's Room n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

94.3 %
8   - argenson
10 - curil
10 - jarda53
8   - jmenuji.se
10 - Faye
10 - jss
10 - dansida

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

7 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.449/0.428