reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prosperovy knihy

Prospero's Books

Rok:
1991
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1996
„Surrealistická adaptace Shakespearovy Bouře v rukou režiséra P.Greenawaye.“

Celkové hodnocení filmu Prosperovy knihy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2010
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2009
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2005
Vlastovka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57362minih57362Temný rytíř povstal (2012) 
The Dark Knight Rises n
minih80249minih80249Matčin stín (2011) 
Penny's Shadow n
minih22704minih22704Volání na ďábla (1976) 
Shout at the Devil n
minih19476minih19476Akce Rachel (1989) 
The Rachel Papers n
minih6914minih6914Drzá Mary - bláznivý Larry (1973) 
Dirty Mary Crazy Larry n
minih27693minih27693Johanka z Arku (1999/1) [TV film] 
Joan of Arc n
minih52587minih52587Pravá blondýnka 3 (2009) [Video] 
Legally Blondes n
minih84190minih84190Tranzit (2012) 
Transit n
minih10362minih10362Kočičí lidé (1982) 
Cat People n
minih46442minih46442Samuraj (1965) 
Samurai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - curil
6   - Mystery.Il
8   - fingon
8   - Johnny1
9   - volam
8   - sussy
8   - Vlastovka8

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.347