reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Proroctví: Zrada

The Prophecy: Forsaken

Další název:
The Prophecy 5
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
75 minut
„Poslední šance pro lidský rod ... Zájmy nebe a pekla k sobě někdy nemají daleko.“

Celkové hodnocení filmu Proroctví: Zrada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2007
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.9.2009
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.1.2013
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2010
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.7.2015
notak01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
vvendelinekk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2010
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2008
Zdenek88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10802minih10802Kriminál (1989) 
Lock Up n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih42789minih42789Connorsova válka (2006) 
Connor's War n
minih22582minih22582Vítr a lev (1975) 
Wind And The Lion n
minih39746minih39746Univerzální uklízečka (2005) 
Keeping Mum n
minih22007minih22007Vabank (1996) 
Set It Off n
minih42224minih42224Jackals Praha (2006) [DVD] 
n
minih40182minih40182Zkáza lodi Estonie (2003) 
Baltic Storm n
minih133840minih133840Mallory (2015) [DCP] 
Mallory n
minih52886minih52886Černé vánoce (1974) 
Black Christmas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - ajaajena
6   - georginaa
9   - BinLADIN
6   - catamount
4   - R.RICKIE
6   - Kachy
4   - ASPHALT
7   - scareface6
1   - jeromeklap
6   - ogina
4   - Chroust-Sp
6   - notak01
6   - fefe
5   - vvendeline
4   - Romca75
8   - Zdenek88

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.224/0.2