reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prodaná nevěsta

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1976

Celkové hodnocení filmu Prodaná nevěsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2014
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75012minih75012V prudké sluneční záři (1964) 
The High Bright Sun n
minih2343minih23431941 (1979) 
1941 n
minih105522minih105522Zlatá klícka (2013) 
La cage dorée n
minih57310minih57310Tajemný Mr. O´Hara (1936) 
The General Died at Dawn n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih10294minih10294Klobouk pana Anatola (1957) 
Kapelusz pana Anatola n
minih24601minih24601Zlatá slepice (1980) 
n
minih28692minih28692Nad námi vlny (1955) 
Above Us the Waves n
minih4681minih4681Bruce Lee - král smrtelného drápu (?) 
n
minih29898minih29898Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) [TV film] 
Cruel Intentions 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
7   - curil
4   - jarda53
10 - clara.bow
5   - Faye
6   - rosta12
10 - dederon
9   - biokys
9   - JanaOss
1   - Kloby

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

44 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

29 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:15 - 03:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.449