reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Proč já?

Why Me?

Další název:
Proč právě já?
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
84 minut
„I ten nejlepší zloděj se někdy pořádně splete! Christopher Lambert má diamant, po kterém pátrá policie i teroristé.“

Celkové hodnocení filmu Proč já?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.9% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2012
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.9.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
Marvaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2012
Vrabec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2015
David.filmy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.7.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33944minih33944Slovácko sa nesúdí (1974) [TV seriál] 
Slovácko sa nesúdí n
minih95719minih95719Obchodníci (2013) 
Obchodníci n
minih27426minih27426Podezřelé chování (1998) 
Disturbing Behaviour n
minih59141minih59141Hezoun Harry (2009) 
Handsome Harry n
minih12943minih12943Mr. Moto Takes a Chance (1938) 
Mr. Moto a podvod n
minih2548minih2548Adéla ještě nevečeřela (1977) 
Adéla ještě nevečeřela n
minih52742minih52742Foxy Brownová (1974) 
Foxy Brown n
minih59661minih59661Pravda (2005) 
Truth n
minih39495minih3949524. den (2004) 
The 24th Day n
minih24300minih24300Žena je žena (1960) 
Une femme est une femme n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.9 %
5   - SvoKar
5   - curil
8   - clara.bow
6   - Agostino
5   - videofil
7   - LenC2
6   - vojtam
7   - dobes.pave
6   - catamount
7   - MaKy92z
9   - oulisna
6   - rosta12
7   - fingon
8   - miroslav22
7   - Zdenek13
7   - Indiana.Jo
7   - Marvaky
7   - Vrabec
9   - David.film
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.676/0.645