reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Případný sňatek možný

Cours après moi que je t'attrape

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Případný sňatek možný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2014
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2008
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Helena2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih139146minih139146Pět mrtvých psů (2015) [TV minisérie] 
Pět mrtvých psů n
minih30992minih30992Vše o Adamovi (2000) 
About Adam n
minih138453minih138453Zavražděná (2012) [TV film] 
Assassinée n
minih44247minih44247Pokoj v duši (2009) 
Pokoj v duši n
minih25705minih25705Past na rodiče (1998) 
The Parent Trap n
minih12410minih12410Miki a Maude (1984) 
Micki + Maude n
minih49460minih49460Bílá tlapka (1994) 
Running free n
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih49018minih49018Zlatá šedesátá (2008) [HD CAM (HDTV)] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Faye
9   - melakara
6   - brnvl2105
8   - vycpi
10 - Helena2

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

102 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:50 - 04:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:25 - 04:15

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.056/1.031