reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Případ Halifaxová: Má milovaná

Halifax f.p: My Lovely Girl

Další název:
Případ Halifaxová - Milovaná holčička
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Má milovaná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2854minih2854Amarcord (1973) 
Amarcord n
minih31577minih31577Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století (2001) 
Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih35381minih35381Nezvratný osud 2 (2003) 
Final Destination 2 n
minih27783minih2778328 dní (2000) 
28 Days n
minih39055minih39055Adrenalin (2003/1) 
Adrenaline n
minih55127minih55127Slečna Marplová: Smysluplná vražda (2009) [TV film] 
Marple: They Do It with Mirrors n
minih43480minih43480Kukuřičné děti 5: Pole teroru (1998) [Video] 
Children of the Corn V: Fields of Terror n
minih18194minih18194Zběsilý útěk (2006) 
Running Scared n
minih41680minih41680Žoldáci spravedlnosti (2006) [Video] 
Mercenary for Justice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
7   - Lienocka22
7   - payo1555
8   - Faye
8   - Blanche21
7   - Milicent
7   - Brikca
10 - kvaca
8   - Alfonc

TV Program

ČT1 - Drátařík a hruška moudrosti (2...

13:05 - 14:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Uzda krásnýho života

13:35 - 14:15

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:40 - 13:55

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

59 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139657
Osobností: 599779
Fotografií: 517544
Plakátů: 250498
Obsahů a biografií: 128950

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.281