reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Přineste mi hlavu Alfreda Garcii

Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Další název:
Tráiganme la cabeza de Alfredo García
Rok:
1974
Délka:
112 minut
„Ten kus těla má cenu milionu dolarů. Americko-mexický film, prosáklý krví a tequilou“

Celkové hodnocení filmu Přineste mi hlavu Alfreda Garcii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (30 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2011
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.3.2009
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.9.2007
kmotr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2010
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2016
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2011
Stepan12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5729minih5729D.N.A. - Stvoření netvora (1996) 
DNA n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih72062minih72062Prostřeno! (2010) [TV pořad] 
n
minih115627minih115627Cokoliv, jen ne Vánoce (2012) [TV film] 
Anything But Christmas n
minih72852minih72852Vánoční loupež (2007) [TV film] 
Christmas Caper n
minih20249minih20249Šlechetná srdce a šlechtické korunky (1949) 
Kind Hearts and Coronets n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih25900minih25900Patriot (1998) 
The Patriot n
minih115667minih115667Olentzero a zlý skřítek (2011) 
Olentzero eta Iratxoen Jauntxoa n
minih35817minih35817Jeepers Creepers II (2003) 
Like Hell: Jeepers Creepers II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - Erkul
9   - curil
8   - Edward52
4   - Chrustyn
8   - mat.ilda
8   - cerfik
6   - satyr
8   - Zimmy871
7   - fred.appl
8   - Andrejevna
7   - Kycky
5   - Petak69
7   - Ed
10 - caligari
8   - oulisna
7   - zepo
6   - Dex
7   - rosta12
7   - dals
8   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.819/0.787