reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příhody Bolka a Lolka

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
75 minut

Celkové hodnocení filmu Příhody Bolka a Lolka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2009
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
pikkola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39172minih39172Hledání Země Nezemě (2004) 
Finding Neverland n
minih122697minih122697Chappie (2015) [DCP] 
Chappie n
minih80848minih80848Dracula 3D (2012) 
Dario Argento's Dracula n
minih4994minih4994Celuloidový trezor (1995) 
n
minih57411minih57411Steve Lichtag - Dobrodružství oceánů (2006) [TV minisérie] 
n
minih27170minih27170Můj obr (1998) 
My Giant n
minih2530minih2530Adam a Eva (1940) 
n
minih48631minih48631Ztracený poklad templářských rytířů III: záhada Hadí koruny (2008) [DVD kinodistribuce] 
Tempelriddernes skat III: Mysteriet om slangekronen n
minih4056minih4056Biliárový král (1961) 
The Hustler n
minih4603minih4603Bratři a sestry (1992) 
Fratelli e sorelle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
8   - M.A.G.
5   - Prasoid
8   - satyr
7   - MildaX
4   - jambroz58
8   - tvo
3   - kopec682
6   - pikkola

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

88 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.417