Jeden svět
ohodnotit

Přemluv bábu [Video]

Žánr:
Rok:
2010
Délka:
4 minut
"Zajeďte za bábou a dědkem a přemluvte je, aby volili pravici."“

Obsah filmu Přemluv bábu

 
"Zajeďte za bábou a dědkem a přemluvte je, aby volili pravici."Jiří Mádl a Martha Issová se videem obsahujícím tuto výzvu rozhodli oslovit mladé lidi. Vyzývají je, aby se pokusili zvrátit výsledky nadcházejících parlamentních voleb svým vlivem na prarodiče.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Petr ZelenkaPetr Zelenka  
hraje:
Martha IssováMartha Issová  
Jiří MádlJiří Mádl  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Přemluv bábu >
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.8.2021
Nemám rád krátké komentáře ale tady prostě   nemám slov! Vrchol nevkusu a ubohé trapnosti.   Petr Zelenka má asi krátkou paměť.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2018
A just budu hodnotit plným počtem. Dobrá agitka   s dobrým cílem, který se vlastně podařil. A   navíc dost kvalitní viral, kterej je   originalní.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.4.2018
Tak nad tímhle dílkem jsem dlouho nechápavě   vrtěl hlavou a lze ho v podstatě vystihnout   pouze dvěma slovy. Nechutná ubohost.
GeorgeB
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.7.2017
Tfuj tajbl, tfuj tajbl, tfuj tajbl.
Uživit se   jako herec v našem malém rybníčku rozhodně   není jednoduchá věc a tak se prašule na opravu   a obložení koupelny hodí. Ale   "hvězdy" by měli kalkulovat i s   dlouhodobou reakcí na názory, které nejsou   zrovna prezentovány jako vlastní názor. Proti   vlastnímu názoru jednotlivce nic nemám, ale   tohle je opravdu AGITACE, za kterou následoval   honorář a to je na celé věci špatně a z   mého pohledu to uškodí zejména oběma   protagonistům i režisérovi. Osobně   nepotřebuji návod koho a jak volit, osobně   potřebuji mít jen možnost si svobodně vybrat.   Takto voliče k urnám žádná partaj nedostane.   Protagonistům to však dává možnost   napříště natočit obdobné video za honorář   pro druhou stranu volebního spektra a taky se nic   nestane. Po koupelně bude potřeba obložit i   záchůdek ne?
mikee007
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.1.2017
Ano. Přemluvím. Kohokoliv, k čemukoliv.
O mně se ví, že fenomén Mádl mě nechává,   jaksi chladným. Ne, není to antipatie. Se   Snowboardáky, nebo Rafťáky nemám problém.   Vidím roztomilého pubertálního nehezkého   neherce, který se snaží odehrát svůj part v   profesionálním světě...Nic víc.
Ano.   Přiznávám, je to už jistá antipatie.
A   najednou se dívám na video, kde mě   snowboarďák Jirka přemlouvá k tomu, abych   běžel za svou babičkou a přemluvil jí, aby   šla a volila Kalouska, nebo Schwarzeneggera,   nebo...to už je úplně jedno, koho budu volit.   Hlavně, když budu volit pravici. A pravice je ta   ruka, kterou papám polívečku.. To mi poradil   Jirka Mádl. A ten by nelhal. To je přeci ten   Jirka Mádl, který v posledních letech hraje ve   všech českých filmech. Hraje zvířata, lidi,   krásný lidi, ošklivý lidi, věci i prostor.   Jirka umí zahrát i prostor, nebo nekonečno. A   mně, jako voliči pravice Jirka vysvětlil, že   jsem dobrý člověk a jednám správně. To, že   se svými spolupracovníky ze mě a milionů   dalších udělal debily, je trošku jiný   příběh.
Lidé, kteří točili tuto věc si   nejspíš vůbec neuvědomili, že točí stejnou   zvrácenost, jako ti, kteří točili agitační   videa v padesátých letech.
Je to tak, lidé   kteří točili toto video chtějí manipulovat   jiné, ať už doprava, nebo doleva, to je jedno,   na kterou stranu. Lidé, kteří natočili toto   video, ponižují nejméně 50 procent české   populace. Používají stejné metody, jako   režim, který tento postoj kritizuje.
Je   neuvěřitelné, že se k podobným akcím   uchýlí lidé, kteří se ucházejí o   všeobecnou popularitu.
Krikri
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2017
Pětiminutovka prorežimní prostituce a cílené   manipulace s omladinou, která politice prd   rozumí. Takhle si ti pravdoláskaři   představují tu jejich tolik propagovanou svobodu   slova a myšlení? Že budou druhé nabádat, co   mají nebo nemají dělat a koho volit či naopak   nevolit? Poněkud pokrytecké a v rozporu se   základními principy demokracie. Nakonec je ale   dobře, že toto odporné video vzniklo. Jen   potvrzuje fakt, že pravičáci nejsou demokraté,   nýbrž manipulátoři a diktátoři.
paeb
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.6.2015
Ubohost
Největší ubohost, jakou mohl p.Zelenka   natočit. Od tohoto klipu se už na filmy kde   hrají Mádl nebo Issová vůbec nedívám. Tyto   dvě herecké nuly nemusím.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Opravdu nechutné, jak něco podobného vůbec   někdo mohl vymyslet! Chce se mi zvracet. Těmhle   lidem bych nejradši profackovala hubu!
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Propaganda akú len tak nevidieť
Tak som sa k tomuto dostal úplne náhodne a   nechcel som to ani nejak komentovať, ale nakoniec   mi to nedalo. Niečo tak úbohé a niečo tak   nízke obdobné som snáď ani ešte nevidel.   Priznám sa, mne sa nechce veriť, že niečo   také sa vlastne natočilo. Navyše som   prekvapený, že sa na niečo také dal Zelenka,   pretože jeho mystický Rok ďábla je krásny   film. Mádla som videl ako komedianta vo fimoch   pre deti a ta Issová je akože herečka? No   nepoznám moc český film. Rituálna propaganda,   ktorá by vynikla v jej zlatom veku, kde vlastne   starí ľudia nevedia voliť, majú zlý názor a   sú z dzedziny. To len pražskí   "umelci" vedia kto je ten správny a   pekne demokraticky nás presviedčajú koho   nevoliť. Mne je sympatické, keď niekto otvorene   povie koho voliť (ako napríklad v Amerike sa   tým netaja), ale zas nemusia mi tlačiť do hlavy   koho nevoliť. Fakt som obdivoval Martina Dejdara   ako to v pohode a sympaticky ustál, holt smola,   keby volil punkového Karla, tak je vynášaný do   nebies. Je to v pohode, keď umelec verejne a   kultivovaným spôsobom povie, kto mu je   sympatický, ono to bez tej politiky nejde. Ale   nerobím to takýmto dekadentným, primitívnym a   sprostým spôsobom ako títo dvaja. To u nás až   taká komédia tie voľby nie sú. Možno škoda.   Pretože určite toto video veľa nerozhodnutých   presvedčilo voliť nakoniec tú   "ľavicu". Ale možno fakt je toto   nejaké video v štýle piata kolóna a objednal   si to nejaký figliar "ľavičiar", aby   mu nebrali hlasy tí z "pravice". Mne to   však prinieslo poznatok po zhliadnutí tohto   videa, že rozhodne akákoľvek bába či děda z   vrchov bude mať viac rozumu ako títo dvaja   dokopy. Odporné video a urážka všetkých   starších, ktorí niečo v živote dokázali. A   nechápem tú narážku na talianskeho žrebca,   ale rozhodne je Rocco Sifredi lepší herec ako   Mádl
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2011
Nízkost, ubohost, primitivnost... To je jen pár   slov, které mě u tohoto ,,filmu" napadají.   Jeho obsah - zajímalo-li by mě, co si o mně   myslí někdo na úrovni autorů - by mě urazil   právě proto, že zdaleka nejsem důchodce,   pocházím z Prahy, a přitom volím levici.   Otevřeně říkají divákům jejich hloupého   spotu, že starší venkovani jsou naprostí   debilové, kteří ničemu nerozumí, a právě   proto volí levici, přitom sami mají vymyté   mozky nějakými nejmenovanými demagogy - což je   asi hlavním motivem jejich politického   přesvědčení - a ne a ne se naučit logickému   uvažování.
O Mádlovi jsem si nikdy nic moc   dobrého nemyslel, ale Issová mě o své   duševní úrovni tímto počinem přesvědčila   také.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih156535minih156535Vadí nevadí (2018) 
Truth or Dare n
minih127914minih127914Králova zahradnice (2014) 
A Little Chaos n
minih31959minih31959Honem! Honem! (2001) 
Jalla! Jalla! n
minih24798minih24798Ves v pohraničí (1948) 
Ves v pohraničí n
minih5533minih5533Černý korzár (1976) 
Il corsaro nero n
minih82235minih82235Příběh Kmotra (2013) 
Příběh Kmotra n
minih8021minih8021Hadí jed (1981) 
Hadí jed n
minih8764minih8764Hrůzný objev (1983) 
The Initiation n
minih8120minih8120Havárie (1985) 
Havárie n
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n


Hodnocení:n12345678910
Přemluv bábu (2010) [Video]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10