reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prémie

Premija

Další název:
Премия; Premiya
Země:
Rok:
1974
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1976
„Příběh o lidech, kteří dávají příklad.“

Celkové hodnocení filmu Prémie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.5.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.12.2010
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.1.2012
katkajel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n
minih56254minih56254Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 
The Hobbit: An Unexpected Journey n
minih27746minih27746Tarzan, opičí muž (1981) 
Tarzan, the Ape Man n
minih27892minih27892South Park: Peklo na zemi (1999) 
South Park: Bigger, Longer & Uncut n
minih107820minih107820Mimoni (2015) 
Minions n
minih46585minih46585Snob sex (2000) [Video] 
Snob Hill n
minih43808minih43808Mircea (1989) 
Mircea n
minih29355minih29355Včelka Mája (1975) [TV seriál] 
Mitsubachi Maya no boken n
minih13137minih13137Muž proti muži (1968) 
Da uomo a uomo n
minih24767minih24767U nás v Mechově (1960) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48 %
2   - cicis
8   - AGAMEMNON
2   - sakro
4   - surfmeda
8   - katkajel

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Sibiřští bojovníci s ohněm

15:30 - 16:25

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

13 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Očista (2013)

Očista
Tenhle komorní thriler by ze   sebe měl vymáčknout víc.   Na mě až moc velká část   filmu je zabitá hledáním   bezdomovce po baráku. Námět   je více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.322/0.298