reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Předvolání do pekla

Shuang tong

Další název:
Double Vision
Rok:
2002
Délka:
110 minut
„Je pouze to, čemu věříš.“

Celkové hodnocení filmu Předvolání do pekla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2012
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.6.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2014
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
bebe25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40260minih40260Hlas smrti (2004) 
White Noise n
minih47001minih47001Drzá Jordan (2001) [TV seriál] 
Crossing Jordan n
minih28368minih28368Samson a Dalila (1949) 
Samson and Delilah n
minih57444minih57444Smyslná touha (2003) 
Saudade - Sehnsucht n
minih123590minih123590Půlnoční dítě (2016) 
Midnight Special n
minih70976minih70976Superhvězda Superman (2010) [Video] 
All Star Superman n
minih49267minih49267Slepota (2008) 
Blindness n
minih146672minih146672Bedekr 3 (2016) [TV cyklus] 
n
minih54890minih54890Kawasakiho růže (2009) 
Kawasakiho růže n
minih51440minih51440Zázračné dítě (1994) [TV film] 
Zázračné dítě n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
6   - curil
5   - Hugin
5   - vojtam
8   - Mlapiska
4   - Snura
6   - rosta12
5   - ASPHALT
6   - blackpoint
5   - bebe25

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

1 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

21 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.539/0.511