Duben
ohodnotit

Prci, prci, prcičky 2

American Pie 2

Další název:
Prci, prci, prcičky: Pikantné pokušenie (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
15.11.2001
„Panictví se zbavili, touhy po sexu ne“

Komentáře k filmu Prci, prci, prcičky 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2011
vzpominka na pubertu
cela trilogie je kvalitni   teenagerska komedialni a   vtipna,spoustu trapasu a kecu.   prvni dil jsem videl nekdy   ve 14 a to bylo neco ted uz to   vidim jinak ale smeju se   porad. Seann william scott   exceloval ,. dalsi dily uz   stoji za h... krome dilu na   tabore,tam jsem taky uchcaval
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Aneb jak se zvyšuje   důležitost role Stiflera. Po   prvním roce vejšky se   vyráží k jezeru na   vlekolepej týdení mejdan.   Pro mnoho lidí je to škvár   a laciný humor, ale mě tento   film a především jejich   hlášky prostě baví.   Stifler se ze zapadlého   občas se objevujícího   dobytka stává důležitou   postavou druhého dílu a   rozvíjení jeho   "intelektu" tomu   dodává šťávu. Vždycky se   rád k tomuto škváru   vrátím...
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Podle mě nejlepší ze všech   prciček. Na to můžu koukat   pořád a nikdy mě to   neomrzí. A Stifler je takovej   dobytek, že to ani neni   možný :D :D
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Stejná dávka humoru i   trapnosti se tam   vyvažovali.Skvělé herecké   výkony.Dávám zase 10 bodů.
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Slušný nástupce jedničky.   Komedie, která mě vždy   spolehlivě pobaví, ale   nesmí se nad tím moc   přemýšlet nebo v tom hledat   nějakou hlubokou myšlenku.   Velkou výhodou tohoto dílu   je také výborný soundtrack.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Opět skvělý díl momentové   chvilky jsou tam stále a   odehrává se to jen pár   měsíců po prvnítakže se   film více dílu
kedar17
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2009
nejlepší hlášky a scény   nejlepší scéna jak byl   stifler pochcán a myslel že   to je pivo.taky je dobrá ta   přezdívka stifmajstr.
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Nemůžu hodnotit jinak.   Prostě na této komedii moje   generace vyrůstala a skvěle   jsem se u ní bavil. Herci   jako Stifler měli své velké   fankluby a proto je tato   komedie pojmem. Dvojka si   myslím, že je hodnotný   nástupce jedničky. A i zde   doporučuji poslech v   originále. Za dabing osobně   dávám hrůza...tohle mě   zase tahá za uši, oproti   dabérům starší generace.
FDbJakub
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2008
No jo, naprosto nejlepší   teen komedie společně s   jedničkou. Jako vždy pak   film vyšperkuje naprosto   výborný soundtrack   posládanej z punkrockovejch   pecek. Jestli to tu někdo   kri´tizuje, tak ať mi   laskavě vyjebe (ala Stifler).
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2008
2 skvělej film
Nevím co k tomu říct. 1 a 2   byli nejlepší filmy který   sem kdy viděl. Prostě   komedie u které se   zasmějete!
transparenec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Jednoducho a stručne   povedané výborná   teenegerská komédia, ktorá   len sťaži bude hladať   konkurenciu. Najlepšia z   celej série a to je to len   dvojka.
pavelnop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2003
Sexuchtivý studenti opět v akci.
Pokračování úspěšné   komedie o tom jak se zbavit   panictví je nabyta ještě   lepšími scénami a vtipem.   Již všichni   "zasunuli" a tak se   jim to zalíbilo, že chtějí   pokračovat.
Je ovšem   téměř nezbytností   předtím zhlédnout první   díl.
Ve filmu je mnoho   narážek na předchozí   díl.

Jimův   otec je ještě větší   kliďas než v jedničce a   stojí to za to.

Tento film patří mezi ty   nejlepší jaké jsem kdy   viděl.
zuzcaj
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Pecka!
Prci, prci, prcičky 2 je snad   ještě lepší než první   díl. Hlavně začátek je   skvělý, kdy si Jim užívá   se svojí holkou a do toho   příjdou rodiče! Nebo jak si   Jim chtěl vyzkoušet   autoerotiku s lubrikačním   gelem, ale v návalu rozkoše   si vzal sekundové lepidlo,   nebo když Stifler, řečený   Stifmajstr okusil kvalitní   pánské   "šampaňské". No   prostě pecka!
FDBMASTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2005
nejlepší film na světě
tento film je nejlepší film   který sem viděl myslel sem   si že jednička je nej ale   nebyla to pravdu TO JE MAAZEC
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Tak dost dobre povedena   dvojka........nekdy to   nevyjde,ale tady jo.
Mejdan v baraku na plazi   na cele leto?........No co vic   si muzeme prat...jenom si taky   na to musime i vydelat....
Tak delame   brigady...........scena v tom   dome u tech dvou nymfonanek je   supr........
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Jednicka je jednicka a tu asi   jen tak zadny dil neprebije...   dvojka take nepostrada   srandu... ale proste neni to   jednicka....
lebowski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2004
Klasika mezi   "teenagerskymi"   komediemi.
Dexterman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Trochu horší film než   první díl ale co je to fakt   dobrý zase zábava hodně   vtipu toto je velmi dobré   pokračování i když první   díl byl o hodně lepší
Orin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2007
tak 2 je us proste ende uplne   skvele stejne se virovnava   prvnimu dilu!!! a sou tam este   lepsi sceni nes v jednicce!!!   takze je dvojka steja jako   jednicka prakticky!!
i   herci sou stejny tak se neda   vitknout skoro nic.
jo   me se to moc liby!! to je asi   vse
Karlos_S
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2003
Stojí
Druhý díl jsem vzhledl až   po třetím. Musím řict, že   jsem se báječně bavil.   Místy až drsný humor :)   Doporučuji vzhlédnout všem,   kteří se chtějí pobavit a   nad filmem nepřemýšlet
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2018
Volné pokračování už   vypadá jako nastavování   kaše a ve své podstatě   nepřinášející nic   nového. Jen se přitlačilo   na pilu, takže na ´to   jedno´ myslí snad už   naprosto všichni. Smůlou   každého pokračovaní je   fakt, že divák již ví co   očekávat a tak v mnohém   nepřekvapí a už jednou   řečený vtip prostě tolik   nepobaví jako předtím.   Bohužel se to týká i tohoto   snímku. Pro zmírnění této   apatie tvůrci do děje   nakombinovali povzbudivou   romantickou linku, která   kupodivu mezi fekálním   humorem funguje. Diváky si to   našlo a to je pro producenty   nejdůležitější. A tak   hurá do dalšího filmového   dílu.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Vůbec možná nejlepší   dílek z celé serie mos jsem   se pobavil a oto u komedie jde   jeto naprostá paráda
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Prci, prci, prcičky 2
Povedená komedie, která z   části navazuje na   předcházející film. Najde   se tu řada bláznivě   srandovních situací a   výborných hlášek, na   kterých je celý film   postaven. Jednotlivé postavy   jsou opět vynikající. Děj   není nikterak složitý, ale   člověk nemusí pří   sledování přemýšlet,   pořádně se zasměje a   parádně se pobaví. A   nakonec bych chtěl   vyzdvihnout výborný   soundtrack.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2009
tohle je další z filmů co   sem viděl nesčetněkrát a   nesčetněkrát sem se u něj   výborně pobavil...Jako je   pravda že když sem to viděl   podvacátý, tak už ani   Stiflerova výborná hláška   "Byl jsem   pochcán."(koukal sem s   titulkama), nebyla úplně   ono:-)Na druhý straně film   kerej sem byl schopnej vidět   tolikrát asi nebude   špatnej:-)Dlužno dodat, že   jedničku, kerá celý to   prcičkový šílenství(a   nával dalších teen   komedií) sem do dnešního   dne pořád neviděl...
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2018
Pokračovat
v něčem co hodně pobavilo   je těžké. Tvůrci American   Pie se ale se svou úlohou   vypořádali se ctí.
Dali našim starým,   známým hrdinům   uvěřitelný příběh,   pěknou porci gagů a opravdu   jen špetku trapnosti.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Pokračování prvního dílu.   Pro mně zhruba na stejné   úrovni jako jednička.   Sledujeme jak se rozvíjí   životy hlavních hrdinů po   událostech z jedničky. V   tomto díle dostal větší   prostor Stifler, a to je ku   prospěchu filmu. Povedené   pokračování, nenabízí nic   moc nového, ale to snad ani   nikdo nečekal.
Ramilie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2017
Stále skvělá hudba, vtipné   hlášky, prostě komedie   mého dospívání. Člověk   si u toho odpočine a zasměje   se.
Kozelíno
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Pokračování jedničky se   povedlo, film je vtipný,   opět trochu bláznivý, ale   určitě ne nudný...
MirecX6758
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Ako to je : MKBP ??? Veta na   hovado :-)) Ale nechajme to   tak, podobné ako u jednotky,   všetci mislia len na jedno,   ako bi ho tam dostali. Podla   mňa aj dvojka má čosi do   seba. Naj je ajtak   (Steaffler).Neviem ako sa   pozeráte vy, ale ja som dal   stejny pocet hlasov 2,.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
American Pie 2
Po dvou letech vzniká druhé   pokračování úspěšné   série pro mladistvé. Snímek   na kterém jsme vyrůstali a   užívali si příběh, který   se dnes může zdát až   přehnaný, přesto je to   srdcová záležitost. Děj se   vlastně netočí okolo   ničeho jiného než okolo   sexu, což není žádným   překvapením. Skupina   přátel se vydává užít si   prázdniny do domu u moře,   kde se rozhodnou pořádat   velkou a nezapomenutelnou   párty. Asi nejvíc v tomhle   případě potěší, že se   na scénu opět vrátí   všechny známé tváře.   Příběh se neliší od   podobných teen komedií, ale   koho to zajímá, když může   sledovat hašteření Finche a   Stiflera nebo sledovat   nemožného Jima, kterého   doprovází samé trapné   události nebo Kevina, který   se snaží opět sblížit s   Vicki, opět příběh   doplňuje Jimův táta, bez   kterého by to nebylo ono,   jeho hlášky jsou tím   nezapomenutelným a celé to   završuje opět výborný   soundtrack. Není to sice tak   dobré jako jednička, ale   není to špatné. Je to   přesně to, co jsme   očekávali, je to vtipné a   to je hlavní.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Drsnější potažmo   vůlgárnější   pokračování téhle   vydařené komedie mě   nezklamalo.Bál jsem se,že   tvůrci budou vařit z   vody,ale nepřijde mě   to.Slušné   hlášky,tempo,dobré songy co   se sem   hodí,Dobrá"2"!
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Kvalitativně je na tom tenhle   díl obdobně, jako díl   předchozí. Prostě spousta   stupidního a primitivního   humoru se sexuálním   podtextem, který ale opět   pobaví. Stifmajster a jeho   kecy jsou prostě   originální, nejlepší   scéna z filmu? Asi ,,pítý,,   s hudebním nástrojem před   publikem --->70%
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Moc povedená komedie pro   teenegery.Nejlepší scény   sou z lezbičkami v izbě a   když si Jim zlepí ruce s   penisem.Humorných scén je tu   opravdu dosti a jak sem už   říkal bez Seanna Williama   Scotta alias Stifler by byli   prcičky trochu méň   nadržené.Jinak Jim a jeho   představitel taky suprový.
veronika24
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2005
stejna jako jednicka ...stejne   smesne a trapne situace stejni   lidi stejne lasky stejna   tematika...nic noveho pod   sluncem
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2004
teenagerovská komedie
Teenagerovské komedie   patřily vždy k dílům   populárním. O serii Prci,   prci ... se mluví jako o   lepších. Z těchto filmů   mám někdy pocit, že se   mladí lidé v Americe snad   vůbec ani neučí. A sex?   Toho je snad v našich Třech   oříškách pro Popelku více   než v tomto filmu. Jinak jsem   se také zamiloval do hrdinky   jménem Michel.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Dnes častým uváděním a   zprofanováním některých   scén a hlášek již značně   vyčpělá komedie pro divokou   mládež.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Slušná komedie, která si   docela úspěšně udržela   laťku, kterou nastavil   úspěšný první díl.   Hrdiny čeká další řádka   trapasů.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Dobrá komedie
Dle mého názoru asi   nejlepší díl této série   komedií.Dobré herecké   výkony,super hlášky,docela   příběh,méně   romantiky,fajn hudba.Jo,už   klasika:-)
Medousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Riskla jsem i druhý díl,ale   žádná změna bohužel   nenastala.Nedám větší ani   menší hodnocení,protože   až na pár drobností se   druhý díl od prvního o moc   neliší.Prostě průměr.Až   na pár hlášek nic   moc.Další díly už riskovat   nebudu.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2020
Pokračování ztratilo jiskru   a šmrnc. Vtipné scénky jsou   i zde, ale celkově hodně   ústup ze slávy. Ale vidět   se to dá.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.10.2008
Prci, prci, prcičky 2
Jak tak čtu komentáře pode   mnou, tak jsem asi jediný,   komu se toto pokračování   nelíbí. Abych pravdu řekl,   už ani jednička se mi   ničím nezavděčila, natož   pak tento druhý díl. Film je   poskládán podle mě z   nelogicky po sobě   následujících scén,   spíše gagů. Jednu chvíli   hrdinové natírají dům, pak   jsou najednou o pár desítek   kilometrů (pardon, mil) dále   na hudebním táboře,   najednou je párty kam dorazí   všichni přátelé z   dalekého města a už tu zase   natírají ten dům... Navíc   vtipy, teď se všem   příznivcům omlouvám, byli   opravdu na úrovni tak   dvanácti třinácti let...
Ondra44
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Laciný rádoby humor, tak   typický pro americké,   nízkointeligenční údajně   komedie. Úroveň komedií za   posledních patnáct let   velice klesla. A když   přidáme, že se k tomu   bohužel rodí neustálé   dvojky, trojky pak asi jen tak   nějaké zlepšení nepřijde.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih163350minih163350Tenkrát v Hollywoodu (2019) 
Once Upon a Time in Hollywood n
minih150845minih150845Hra o všechno (2017) 
Sleepless n
minih87140minih87140Odplata (2011) 
Recoil n
minih67644minih67644Hollywoodští rivalové (2009) [TV cyklus] 
Hollywood Rivals n
minih32051minih32051Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 
Jay and Silent Bob Strike Back n
minih79884minih79884Expresní zásilka (2012) 
Premium Rush n
minih39767minih39767Ong-bak (2003) 
Ong-bak n
minih45901minih45901Zmije (1994/1) 
Bad Blood n
minih12565minih12565Nezvěstní boji 3 (1988) 
Braddock: Missing in Action III n
minih46253minih46253Reportér v ringu (2007) 
Resurrecting the Champ n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

American Pie 5 (2023)

 American Pie 5 (2023)
American Pie 5 n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]
Prci, prci, prcičky: Holky sobě n
American Pie Presents: Girls' Rules
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Elliott

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)

 Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
Prci, prci, prcičky: Školní sraz n
American Reunion
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky n
American Pie Presents: The Book of Love
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Putch

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta n
American Pie Presents: Beta House
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Waller

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]
Prci, prci, prcičky: Nahá míle n
The Naked Mile
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Nussbaum

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]
Prci, prci, prcičky: Na táboře n
Band Camp
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Rash

(spin-off)

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)

 Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba n
American Wedding
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Jesse Dylan

(pokračování)

Prci, prci, prcičky (1999)

 Prci, prci, prcičky (1999)
Prci, prci, prcičky n
American Pie
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Weitz

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10