Duben
ohodnotit

Prázdniny pana Beana

Mr. Bean's Holiday

Další název:
Prázdniny pána Beana; Bean 2; French Bean; Prázdniny Mr. Beana (SK); Mr. Bean macht Ferien
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
29.3.2007
„Katastrofa dostala svůj vlastní pas.“

Komentáře k filmu Prázdniny pana Beana

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2018
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $33,302,167║Tržby   Celosvetovo $234,981,342▐   Tržby za predaj DVD v USA   $28,564,152 //počet   predaných kusov 1,465,848║   Bžunda ako sa patrí, ja som   si to teda užil bohato,   občas dostalo hrdlo teda   riadne zabrať. /videl v kine:   75%/
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2018
Nádherný. Absolutní   pohodovka. Kdykoliv budu mít   splín, tohle mi pomůže. ...   A ten závěrečný sestup k   moří, que magnifique!!!
romisek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2015
Krásně hloupé
U filmu si člověk krásně   odpočine. U toho se nemusí   přemýšlet a je to tak   krásně hloupé, až je to   skoro dokonalé :-) Musí se   to samozřejmě brát celé s   velkou rezervou a pokud   člověk chce něco na   odpočinek, určitě to stojí   za shlédnutí.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2015
Lepší než Mr.Bean v tom,   že se zde téměř nepoužily   již známé scény z jeho   skečů. Vcelku jde   nepodbízivou záležitost k   nedělnímu podvečeru. Něco   málo tomu chybí, něco je tu   navíc a zbytečné, ale   hlavní je, že to o zábavě   a srandě. A to tedy je. A   potěšila i minirole pana   Rocheforta
20150304 7917/8555
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Prázdniny pana Beana
Rowan Atkinson je skvělý v   krátkých komediálních   seriálech. Jako "Mr.   Bean" je   nepřekonatelný, stejně tak   nemám jedinou výhradu když   ho vidím v "Černé   zmiji". Ale dejte mu   prostor pro hodinu a půl a   začne nuda. "Johnny   English",   "Milionový závod"   a teď nově i druhý   celovečerák s málomluvným   angličanem. Katastrofy.
Příběh, jestli se tak   dá nazývat něco tak   slabého, byl zcela   nedostačující. Tenhle   týpek zavinil to, že mi ujel   vlak, tak ho automaticky   označím jako únosce. To je   přeci logické, ne? Většina   scén mi prostě tak   neseděla, že jsem si přál   jejich konec a začátek   nějakých lepších. Ale   přeci jen několik pozitiv.   Tak například válečná   scéna byla vtipná, i když   velmi nepravděpodobná. A   obsazení, kdy si můžeme   vychutnat Willema Dafoea a   jeho parodii na všechny ty   festivalové filmy, nebo   třeba Karel Roden v roli   rusa, jak jinak.
Celkově tedy v žádném   případě nemohu doporučit.   Milovníkům Beana, kteří na   něj chtějí čumákovat   hodinu a půl, doporučuji   raději film "Mr. Bean:   Největší filmová   katastrofa"...
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2013
Jako vždy u Beana nejde ani   tak o příběh, spíš jen   zápletku pro různé více   či méně komické situace,   poslepované jakžtakž   dějem. Ten typ filmu, kdy   mám takřka permanentní   úsměv, ale nevyprsknu snad   ani jednou.
Lábus se   mi na Beana moc nehodil;   aspoň že Roden se namluvil   sám.
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.6.2013
Prázdniny pana Beana
jsem zatoužil   shlédnout,když jsem   náhodně uviděl pasáž,jak   pan Bean stopuje.Bohužel jsem   netušil,že je to jediná   opravdu vtipná část   filmu.Občas se člověk   pousmál,asi dvakrát jsem   vyprskl,ale to je podle mě   velmi málo.Velké   zklamání.Ani jeho klasické   grotesky,ani komediální   film,prostě něco   nepovedeného mezi tím:-(
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Uvolněná,letní a   optimisticky laděná   komedie,která je nenáročná   a pro každého,kdo se rád   směje a má rád   Mr.Beana.Film není žádný   filmařský zázrak,ale na   druhou stranu chvílemi docela   dobře pobavil a měl několik   silných   scén.Např.promítání filmu   v Cannes,které mr.Bean trochu   pozmění:-))atd.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Bohužel oproti Největší   filmové katastrofě   absolutně nepovedené,   vtipných situací už je   pomálu. Skoro nic se tam   neděje, možná bych si měl   příběh osvěžit, ale do   toho se mi teda vůbec nechce.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Beana mám ráda a pokáždé   když ho vidím v seriálu,   tak se musím smát. I v tomto   filmu jsem se musela smát.   Bean je prostě Bean.   Střeštěný, nemotorný,   zábavný a vtipný. stačí,   aby se schyloval k nějaké   vtipné scéně a už se   musím smát.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2012
Mě se tenhle Bean líbil.   Vtipy jsou vcelku originální   a stoprocentně pobaví. Je tu   i Karel Roden. Děj je sice   slabší, rozhodně více než   v prvním filmu a objevíte i   spoustu slabých míst. Ale   pokud máte rádi Beana,   nebudete zklamaní. Minusem je   sice příběh a zápletka,   ale vtipy a situace do   kterých se Bean dostane, jsou   více než dobré. 75%, čekal   jsem to trišičku lepší...
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Definitivně uznávám, že   celovečerní formát   Atkinsonovi nesluší. Ne že   bych se u toho kroutil   trapností, pár dobrých   gagů by se našlo, ale hodně   jich v lepší podobě známe   z televizních skečů a ty   ostatní se ztrácejí ve   vypocené dějové lince.   Nakonec u mě nad Atkinsonem   vítězí Willem Dafoe a jeho   dokonale sebevzhlíživá   "umělecká"   patlanina na festivalu v   Cannes.
azenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2011
Skvělá pohodová věc, na   prázdniny se opravdu   hodí...nebo spíš jako   odreagování ve všedních   dnech...potěší vidět Karla   Rodena v takovémto filmu a   Bean je samozřejmě   okouzlující jako vždy   (zvláště při svém sexy   tanečku) :D :D
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Prázdniny pana Beana
Skvělá komedie, která má v   hlavní roli krále všech   komiků Mr. Beana. Tento   chlapík toho sice moc   nenamluví, ale to vůbec   nevádí. Jeho originální   pošklebky a grimasy a hlavně   nevyčerpatelný repertoár   nejrůznějších přiblble   geniálních nápadů   rozhodně parádně pobaví.   Samozřejmě se zde objevuje   plno zmatků, jež tento   chlapík zvládá taky   dokonale. Problém však   vidím v ostatních hercích,   kteří ač se snaží, tak   zaostávají, ale to je   vzhledem ke genialitě Beana   celkem samozřejmé.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2010
10, 10, 10!
Jinou známku nemohu dát.   Nemám rád pitomé komedie,   nemám rád komediální filmy   hloupé a destruktivní, kde   se obyčejný člověk směje   jen tomu, že se někomu stane   něco smutného, co mně   připadává spíš k pláči,   zvláště pokud to někdo   strká do filmu. Vadí mi,   když po lidech někdo chce,   aby se smáli něčemu   podobně nízkému, jako je   uklouznutí na banánové   slupce, ale ačkoliv filmečky   o Mistru Beanovi toto mohou   někomu připomínat, stojí u   mě odjakživa v naprosto   jiné kategorii, což je dáno   zejména genialitou jejich   autorů.
Vím, že   pokud si udělám chvíli na   některý z dílů Mr. Beana,   nikdy mě nezklame, a tak jsem   si i přes svoji časovou   vypjatost našel co nejvíce   času ve večer uvedení   Prázdnin pana Beana v   televizi a nelitoval jsem ani   v nejmenším.
Jestliže by tento film   snad někomu zprvu připadal   moc hloupý, nechť vydrží   až do konce, neboť jeho   fantastický, úžasný   závěr jej musí   přesvědčit o opaku, o   dokonalosti tohoto filmu; ne   nadarmo se říká, že   závěr korunuje dílo a   tvůrci tohoto filmu dokázali   svému dílu dát korunu, již   zde, abych nezkazil úžas   těch, kdož film ještě   neviděli, nemůžu   konkrétně připomínat, ale   mohu závěr označit za   krásný, a to ve všech   tohoto slova smyslech.
Kromě závěrečné   koruny mě upoutala i spousta   dalších scén, třeba   smrtící žebrací scéna, co   zničilo Beanovo kolo, kterak   se můžete dostat z boudy,   opětovné setkání Beana se   Stěpanem a tak bych mohl   pokračovat.
Zkrátka   pokud vám není cizí humor   Rowana Atkinsona a jeho Mr.   Beana, zde v kombinaci s   dalšími sympatickými   postavami, neměli byste si   Prázdniny Mr. Beana nechat   ujít.
sakro
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.11.2010
komedie, u které jsem se nesmál
Důvod, proč jsem se nesmál,   je prozaický. Nebylo čemu.   Mísily se ve mně pocity   smutku z takového konce   Rowana Atkinsona a pocity   trapnosti. Bohužel tento   pocit převažoval.   Jednoznačně to bylo snad   nejdelších 90 minut před   televizní obrazovkou. Děkuji   prozřetelnosti, která mě   osvítila, abych tento film   neabsolvoval v kině. To bych   byl zcela jistě   „vytočený“ ještě   mnohem více. Kam se poděly   ty zlaté časy skvělých   krátkých skečů pana   Fazole, které jsem si nikdy   nenechal ujít? Nejhorší   však je, že jsem   přesvědčen, že snímek   úplně zabila právě jeho   ústřední postava. Nechci   pátrat, jestli je to vina   samotného herce, který je   jistě přesvědčen o své   komediální genialitě, nebo   je to vina absolutně   nezkušeného režiséra.   Těch pár vedlejších postav   se skvělými jmény   (Rochefort, Dafoe, Pemberton,   Roden, nebo Emma de Cannes)   nemohlo film vylepšit, ať by   se snažili sebevíc.   Přiznám, že jsem při   sledování párkrát ožil,   bohužel to však nebylo dáno   kvalitou děje. Bylo to díky   záběrům na neskutečně   krásnou jihofrancouzskou   krajinu. Kdyby těchto   záběrů bylo víc, možná   bych přidal i na hodnocení.   Takto jsou pro mě Prázdniny   pana Beana pouze zjištěním   faktu, že debilní a   bezduché, údajně veselé   slátaniny, se netočí jen za   velkou louží, ale dokážeme   je rovnocenně vyprodukovat i   ve staré, dobré, Evropě.   Umím pochopit, že má na   film někdo i opačný názor,   já se však o něm nenechám   přesvědčit. Vydržel jsem   to až do konce, abych mohl   být objektivní, ale bylo to   jen o fous. Těch posledních   pár scén na roztančené a   rozezpívané pláži totiž   celý film korunovaly, a kdyby   ta scéna měla trvat jen o   pár vteřin dél, tak už   bych to nevydržel. Nikoho   však nechci ovlivňovat:   podívejte se sami.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Prázdniny pana Beana
Znovu je tady neohrožený Mr.   Bean, a bohužel hodně slabý   film. Tenhle film byl naprosto   zbytečný, protože je to   naprosto nudné, nezajímavé.   Mr Bean byl vždycky naprostou   jedničkou, ale tento film byl   trošku omyl, i když már   vtipných scének se dočkáte   opravdu není tak úplně o co   stát. Raději si pustím   předchozí film a to s   radostí.
Out-Of-Way
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2009
Mr. Bean kopíruje Mr. Beana,   a to ještě mizerně. Vše   už tady bylo a téměř nic   nového se během celého   filmu nestane. Jistě,   několikrát jsem se zasmál,   ale většinou jsem se nudil.   A že je tu Karel Roden? No   ten to rozhodně nezachrání.   Asi nejlepší okamžik je   promítání   "uměleckého" filmu   na festivalu v Cannes. Moje   hodnocení je dost přísné,   protože mám Mr. Beana rád.   Chtěl bych od něho vidět   ještě alespoň jeden   výborný celovečerní film,   u kterého se budu dobře   bavit.
trolejbusik212
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2009
no jo zase ten náš   oblíbenec pan (fazole) Mr.   bean který zase má problémy   tentokrát to bude ve francii
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2009
tento film sic pokulhává za   seriálem ale jde to jsou zse   vtipné scénky a člověk si   u toho to filmu odpočine
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Film Prázdniny pana Beana už   není to co originálni   seriál,no na Nejvečší   filmovou katastrofu rozhodne   má.Filmy nikdy nedosahovali   kvalit prvního seriálu.Rowan   Atkinson je znovu velmi   sympatický a vtipný   chlapík.
Sparta33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
No celkem dobré...ale čekal   sem od toho víc...na Mr.Beana   docela slabé...chybí mi tady   víc humoru,víc vtipných   scén..zkrátka mohlo to bít   lepší...
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
roztomilá beanovská komedie.   Překvapila mě, protože jsem   ani nečekala, že se beanovi   ještě dokážu smát:-) má   to svoje kouzlo a je to   prostě sranda!:-)
arciking
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Kdeže ty starý Bínovský   časy jsou....??
Těžko vymyslet něco   nového, chápu, prostoru pro   nápady tu není moc - máte   prostě Beana, a ten se musí   chovat jako Bean......ale tady   to nefunguje, vtípky jsou   jenom odvar těch   seriálových a dohromady to   je splácáno   příšerně....Bean je pro   mě srdcovka, takže 7/10,   nezaujatě bych ale musel dát   tak nanejvýš 40%.
honza.dlask
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Celkem slušnej filmík s   Beanem.Pravda řada   okoukanejch vtípku ,ale do   filmu to celkem   zapadá........
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Celkem zajímavá podívaná s   géniem Rowanem   Atkinsonem,jehož gesta jsou   prostě nesmrtelné.   Scéna,kdy se prezentuje jako   pouliční ,,zpěvák'' nebo   jeho honička za lístkem na   autobus.....:-)) dobrá   podívaná.
ajaajena
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.7.2008
Mr. Beana mám odjakživa   ráda a na tento film jsem se   strašně těšila. Jaké bylo   moje překvapení, když jsem   jen zírala na ubohou   slátaninu bez hlavy a paty.   Horší zklamání z   oblíbeným hercem jsem   ještě nezažila. Jedním   slovem propadák.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Nečekané překvapení...
...to byl pro mne tento   "beanovský" film,   na který jsem šla do kina s   poměrně velkou skepsí. Mám   ráda Beanovy trampoty v   televizních scénkách   (např. Bean slaví Vánoce,   Bean v prádelně, Bean v   bazénu, Bean v kostele   apod.), ale první   celovečerní film, kdy Bean   navštívil Ameriku, byla fakt   nuda. Takže ani na tyto   Prázdniny jsem se nijak   netěšila, nicméně   zvědavost zvítězila. A byla   jsem sama překvapená, že se   docela bavím, směju se při   scénkách u francouzského   rychlovlaku TGV a i když   opakovaný vtip není vtipem,   přesto jsem docela s   povděkem kvitovala méně   slovních dialogů (ty k   Beanovi vážně nejdou) a   více komických mimických   scének přejatých z   beanovských televizních   klasik. A vůbec to   nepůsobilo ohraně a   křečovitě. Potěšil také   výborný Karel Roden v roli   režiséra. Prostě film pro   dobrou náladu a   odreagování.
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
úplně nejlepší film (spolu   s největší filmovou   katastrofou)
s Rowanem   Atkinsonem.Srandy kopec,sice   skoro vůbec nemluví,ale jsou   tam vtipné scénky,no prostě   Bean.Bohužel je mi líto,že   Rowan odchází z filmování   beana a jde biofarmařit :-(.
janik13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Tento film se mi moc   líbí.Nejvíc to jak tam   zpívá a tancuje a taky jak   čeká na tu motorku.

PS:moc mě   překvapily vaše komentáře   na tento film bud jste si ho   zpletli nebo fakt nwm. :)
Rene1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2008
U tohoto filmu jsem se ani   jednou nezasmál, což u   komedie považuji za dost   zásadní vadu. Divákovi   ovšem snímek nabídne   krásné záběry Francie   vlaku TGV v plné   rychlosti.Sama ústřední   zápletka se jeví v éře   mobilních telefonů   nepravděpodobnou i na   bláznivou komedii, pokud by   ve filmu byl humor, bylo by to   ovšem ospravedlnitelné.   Když kráčí Mr. Bean v   celkem nevtipné scénce   rovnou za kompasem   překračujíc lavičky a   středem ulice plné aut od   Archy v La defense na Gare de   Lyon, je to pro   středoevropana poněkud   nesrozumitelné. Co se asi   děje, když hrdinovi do jeho   rovné cesty vstoupí   několikapatrový dům?
mikee
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.2.2008
Rowana Atkinsona mám velice   rád , ovšem tentokrát to   opravdu nevyšlo a vznikl   jeden velký paskvil. Jediná   část filmu , kdy jsem se   bavil , bylo asi jeho   posledních 15 minut , kdy to   mr. Bean rozjel ve velkém. To   ale samozřejmě nestačí a   snímek jako takový to   nezachrání od jeho velké   nevyrovnanosti a ukázalo se ,   že ani samotný Atkinson to   celé neutáhne. Navíc   vykrádá sám sebe a to   celkovému hodnocení   nepřidá. Závěrem musím   poznamenat , že jsem   zklamaný a to se taky   projeví na mém verdiktu a   ten zní 2* , bohužel ,   čekal jsem víc. :-(
lorranz
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Film je nudný, vydržela jsem   do konce jenom proto, že je   to natáčené ve Francii
Zbytečně dlouhý a o   ničem.
Necker3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Nebolo to nič extra,ale za   tú srandu to stálo. Keď   nič iné aspoň sme sa   zasmiali na príhodách Mr.   Beana,ktoré vždy rieši   osobitým,niekedy   nepochopiteľným spôsobom.
tomdoyle
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Naprosto souhlasím s Ladicz,   jako clovečerní film   katastrofa, jako sestřih   jednotlivých scének by se   něco z toho dalo, a Roden,   ten musl taky asi dostat   hodně zaplaceno, že si   troufl v něčem tak levném   zahrát.
zuzulka1702
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Je to proste Mr. Bean, so   svojim "blbým"   výrazom v tvári, ale milým   srdcom. Film, ktorým si   spríjemnite nedeľné   popoludnie.
Ladicz
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Tak toto je urcite NEJHORSI   Beanuv film ktery jsem kdy   videl. Kdyby se sestrihal do   20 minutoveho kratkeho filmu,   ziskal by urcite 9. Ale jako   celovecerni film je to   propadak.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Natocit celovecerny film s   Beanom v hlavnej ulohe je   nadludska uloha.Tzv.Beanovsky   humor mna dokaze bavit   maximalne tych 20min,ale potom   sa zacina opakovat a nudit.Par   scenok/gestapak/sa podarilo na   vybornu,ale zbytok hranici s   trapnostou.Film akotak   zachranuje W.Dafoe,ktory   vyborne paroduje pseudoumenie   niektorych umelcov a nepriamo   sa triafa aj do Beana,aj ked o   to tvorcom asi neslo.Kritici   film chvalia,ale mna ako   konzumenta nenadchol,ba priam   nudil.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Humor komika Rowana Atkinsona   se mi hodně líbil, ale jeho   filmy jsou o ničem a humorné   taky nejsou. Tento film není   výjimkou.
Renie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film mě zklamal. Ze začátku   jsem se hrozně nudila a   Beanovy vtípky se mi zdáli   už ohrané a nic moc. Jeho   minulý film se mi líbil   více. Už to není ono a tady   je vidět, že dělat někde   druhý film, tak to nemá   takovou šťávu.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Film, ktery nezabavi   slozitosti deje, ale vtipky   Rowana Atkinsona. Uz jsme je   sice mnohokrat videli, ale to   jim na zabavnosti neubira.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Prázdniny pana Beana   paradoxně selhávají tam,   kde bych to nečekal – v   samotné hlavní postavě.   Nevím proč se Atkinson   rozhodl, že ještě víc   přitlačí na pilu a tak z   postavy z grotesky udělal   hotovou cartoon postavičku. A   dojíždí na to stejně jako   Steve Martin v Looney Tunes,   neboť „živý herec“ v   podobné roli prostě   nefunguje (ať je   sebegumovější). První   hodinka, která prakticky   celá stojí na Beanovi, tak   pobaví jen párkrát, jinak   neustále nudí a Beanovo   pitvoření akorát leze na   nervy. Pak se Bean ocitá ve   filmových kulisách,   dostávají prostor vedlejší   postavy a finále na filmovém   festivalu v Cannes je dokonce   výborné. Ale to neomlouvá   tu rozpačitou první hodinku.   Viděl bych to tak na hodně   tolerantních 50%, nebýt toho   podivného finálního   hudebního čísla…
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Mr. Bean jako postava sama o   sobě je dostatečně známá   a vtipná, ale do tohoto   celovečerního filmu   příliš nezapadá. A i   když předváděl své   klasické scénky, roztžité   pohyby a chrlil úsměvy ze   strany na stranu, stejně mi   připadalo, že je to pouze   loutka vsazená do děje pro   pobavení jinak obyčejného   filmu. Pokud by člověk   hodnotil výběr jeho   komických zážitků,   nejspíš by hodnocení   vypadalo jinak. Neříkám,   že jsem se nezasmál, naopak   jsem se celkem bavil, ale   prostě mi chyběla pořádná   jiskra, kterou doufám R.   Atkinson neztratil. A   poněvadž jsem se dost   těšil, je pro mě tento film   trochu zklamáním.
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2007
Kdo se, jako já, těšil po   deseti letech na velkolepý   návrat Mr. Beana v podobě   druhého celovečerního   filmu, možná byl stejně   zklamán. Po desetileté   odmlce se na první pohled   charakter postavy pana Beana   razantně změnil. Z   poťouchlého a   vypočítavého egocentrika se   ze záhadných důvodů   stává pouhopouhý   přihlouplý dobrák, který   proti všem zvyklostem začal   pomáhat ostatním v nouzi na   své cestě po Francii. Z   klasických Beanovských   skečů se tak stává   obyčejná turistická agitka   na strávení příjemné   letní dovolené v Paříži a   jižní Francii. Najde se zde   pár světlých okamžiků,   kdy se občas zasmějeme, a   českého diváka určitě   potěší obsazení Karla   Rodena do jedné z   vedlejších rolí. Vrcholem   filmu se pak stává   závěrečná pasáž   odehrávající se na   Mezinárodním filmovém   festivalu v Cannes.
Don
Hodnocení:
Přidáno: 24.9.2007
2/10
spíš bych to napsal jako   jeho minulý film   Katastrofa,že se budu nudit i   po 30 minutách je silná   káva a to jsem se těšil že   něco ale tak stupidní   gagy,který snad ani nebyly   tím čím měli být,fakt se   tam nedalo čemu   zasmát,,možná ke konci na   skeče z minula co byly v Tv   sérii ale Mr.Bean už   dosloužil
basi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Prázdniny pana Beana ničím   nepřekvapí.Člověk, který   zná původní seriálovou   verzi bude mít pocit že už   většinu gagů viděl a zná.   Na druhou stranu Beanovi   eskapády pobaví i když je   vidíte po několikáté.   Všechno je to zabaleno do   pohledného vizuálního   kabátu. Takže vzato kolem a   kolem je to průměrná   komedie, okořeněná   charismatickým hlavním   hrdinou. Kdo má rád humor   Rowana Atkinsona bude se   jistě hodinku a půl dobře   bavit.
tripx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2007
bohuzel , stale stejne a porad   dokolecka , kdo ma rad bína a   jeho jiz 20 let behravane   "džouky" tak se   bude bavit ... mi ostani se   kouknem a zapomenem a vratime   se z5 k jeho scenkam
yakub
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2007
:-/
Nic noveho pod sluncem. Jestli   jste fandove Mr.Beana tak se   vam film bude samozrejme   libit, ale jestli jste jen   bezni divaci, tak vas mozna   zklame, ze komicke scenky jsou   vykradeny z jeho uz minulych   predstaveni :(
pakacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Bohužel, pane Beane, zklamal   jste mě, a to dost. Mám   ráda Beana, ale u tohohle   filmu jsem se skoro vůbec   nesmála, scénky, které se   tu objevily, jsou už tak   obehrané, že se jim může   smát snad jen málokdo.   Místy jsem dokonce bojovala   příšernou touhou usnout   nudou, a to leccos vydržím.   Takže pane Beane, je mi   líto, mě jste   nepřesvědčil...
misulka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2007
no prostě perfektní   film....nemám slov ...hlavně   se mi líbí že zde Bean moc   nemluví a to je teprve ten   pravej a skvělej   Bean.....byli tak i nádherné   scénky...mě nejvíce nadchla   jízda na kole...no prostě to   nemělo chybu všem vřele   doporučuju...určitě se u   toho skvěle pobavíte
gochi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Je pravdou že Rowan Atkinson   se snažil dát do rukou Beana   více iniciativity, ale cesta   Beana je pro mne celá plná   očekávání   "něčeho".   Přestože se ohraným vtipům   zasměji, čekala jsem celý   film na nějakou tu   třešničku, bohužel jsem se   nedočkala. Pro mne no more   pana Beana!
xLucky
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Rozporuplný
MILUJU Beana. Přesto jsem   měl zpočátku problém se   chytit. BYL to Bean, ale mě   to nerozesmálo. Až cca od   půlky jsem se naladil na   správné "vibrace"   a skvěle se bavil.
..
Bohužel si   myslím, že Bean už se   trochu ohrál. Ačkoli se   snaží ke svým   "standardním"   skečům přidat nové, mnohé   (mám ten pocit) jsme viděli   a už nepobaví. Pokus k   Beanovi přidat víc postav,   aby "byla sranda"   docela funguje.
..
Chudák Roden si sice   zahrál 5. nejdůležitější   postavu, ale přesto .. to   bych zahrál i já. Nedostal   žádnou charakterní akci, i   když působí VELICE   přirozeně.
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tak tenhle film se mi dost   líbil, smála jsem se dost a   i všichni se mnou v kině.   Hodně mě překvapilo, že ve   filmu hraje Karel Roden a to,   že má velkou roli.. Skvěle   jako vždy ji zvládnul..jinak   Rowan Atkinson nezklamal a   opravdu naplnil má   očekávání. Vždycky se   sice ale dá něco   vylepšovat. Zaujalo mě, že   film nebyl jen o Mr. Beanovi,   ale celou cestu v zahraničí   s ním strávil malý kluk a   dále ještě francozska.
jedlickaj
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2007
nezbývá než souhlasit s   níže psaným komentářem.   za celý film jsem se zasmál   dvakrát a to jsem se na film   tešil. Co nejvíc překvapí   že problém filmu není, že   by vtipné scénky nebyly   vtipné, ale prostě ve filmu   nejsou, pokud autoři   nečekali že bude stačit   Atkinsonuv šklebící   obličej.
Dudelino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Pořád jsem věřil, že i   přes nepříznivé zdejší   komentáře se mi to líbit   bude, že není možné aby ve   filmu nic nezbylo ze skvělé   postavy pana Beana, jak jí   známe. Bohužel je to ještě   horší než 10 let starý   celovečerní Bean, tam byly   alespoň věci, i když třeba   okopírované ze skečů,   kterým jsem se zasmál. Tady   bohužel není nic...Leda   nějaké   pitvoření...Zapomeňte na   Atkinsona v roli Beana ve   filmu. Koukněte raději na   jeho serióznější herectví   ve výborné černé komedii   Univerzální uklízečka

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n
minih66700minih66700Máma mezi Marťany (2011) 
Mars Needs Moms! n
minih158440minih158440Žít podle svého (2015) 
It Had to Be You n
minih28263minih28263Virus (1999) 
Virus n
minih162438minih162438Aladin (2019) 
Aladdin n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih155233minih155233Hans Zimmer v Praze (2017) [DCP] 
Hans Zimmer: Live in Prague n
minih98958minih98958Liga spravedlnosti (2017) 
Justice League n
minih139148minih139148Les sebevrahů (2016) 
The Forest n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997)

 Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997)
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa n
Bean
Žánr: komedie / rodinný / crazy
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Mel Smith

(pokračování)

Mr. Bean (1990) [TV seriál]

 Mr. Bean (1990) [TV seriál]
Mr. Bean n
 
Žánr: komedie / rodinný
Země: Velká Británie
Režie: John Birkin, Paul Weiland, John Howard Davies

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

60 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

00:00 - 01:05

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697843
Fotografií: 763968
Plakátů: 376569
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10