reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Praha - neklidné srdce Evropy

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1987

Celkové hodnocení filmu Praha - neklidné srdce Evropy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2010
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27309minih27309Těžké časy (1998/1) [TV film] 
No Laughing Matter n
minih13909minih13909Největší pakl ze všech (1968) 
The Biggest Bundle of Them All n
minih13657minih13657Návrat Růžového pantera (1975) 
The Return of the Pink Panther n
minih146427minih146427Láska v éteru (2015) 
Love on the Air n
minih54855minih54855Pohádka z větrného mlýna (1996) [TV inscenace] 
Pohádka z větrného mlýna n
minih15791minih15791Piknik (1967) 
Piknik n
minih4550minih4550Braindead - Živí mrtví (1992) 
Braindead n
minih26465minih26465Špalíček (1947) 
Masopust, Jaro, Legenda o sv. Prokopovi, Pouť, Posvícení, Betlém n
minih109938minih109938Bella a Sebastián (2013) [2k digital] 
Belle et Sébastien n
minih9325minih9325Jako nepoddajný plevel (1987) 
Ironweed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - curil
4   - jmenuji.se
8   - melakara
6   - ponorka.ba
6   - rosta12
9   - troufalka

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

35 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.429/0.411