Požírač kostí (2007) [TV film]

Požírač kostí (Bone Eater)
34.6 %
 
 

Bone Eater

    Žánr: horor / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho šest bratrů.

Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné.

Jenže zmíněné pozemky se dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence, a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Probudili tím po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá…  Autor: ert

režie:
Jim Wynorski
 
 
hraje:
Bruce Boxleitner (šerif Evans), Walter Koenig (Coroner), Gil Gerard (Velký Jim Burns), Adoni Maropis (Johnny Black Hawk), Jennifer Lee Wiggins (Kaya), Roark Critchlow (zástupce Roberts), Michael Horse (Storm Cloud), Robert Clotworthy (Jimmy Winger), Clara Bryant (Kelly Evans), Brian Gross (Dex Pomeroy), Jesse Janzen (Milo Sachetti), Jim Storm (Dick Krantz), Carlos Moreno (Randy Cook), Kristen Honey (Rachel LeGrand), Adrian Alvarado (Chuck Hansen), Tom Schmid (Dr. Clayton Forrester), Timothy Starks (Riley), Randy Flagler (Henry), Scott Guenthard (konstruktér), Scott Norris (konstruktér), Paul Rae (Niel Miller), Sonny D'Angelo (Huey Blake)
 
 
hudba:
Chuck Cirino
 
 
kostýmy:
Jo Rosen
 
 
střih:
Marcus Manton
 
 
zvuk:
Patrick Giraudi (supervize), Xavier Sol
 
 
produkce:
Lisa M. Hansen, Paul Hertzberg
 
 
koordinátor kaskadérů:
Sonny D'Angelo
 
 
vizuální efekty:
Julia K.S. Miles (supervize)
 
 
výkonný producent:
Stefano Dammicco
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.