reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pozdní máj

Žánr:
Rok:
1934
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
29.3.1935
„Na panství nastupuje pohledný adjunkt, který si rychle získá náklonnost ovdovělé majitelky i dcery nadlesního“

Celkové hodnocení filmu Pozdní máj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.12.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2006
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.6.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67841minih67841Jimmie (2008) [TV film] 
Jimmie n
minih50641minih50641Vosy útočí (2005) [TV film] 
Swarmed n
minih30346minih30346Svatý z Fort Washingtonu (1992) 
The Saint of Fort Washington n
minih51042minih51042Lorenzova žena (2003) [TV seriál] 
La mujer de Lorenzo n
minih14852minih14852Ohně lásky (1991) 
Fires Within n
minih71382minih71382Salome (1940) 
La nascita di Salomè n
minih31760minih31760Prokletí žlutozeleného škorpiona (2001) 
The Curse of the Jade Scorpion n
minih21344minih21344Třetí na řadě (1981) 
Il turno n
minih59301minih59301Transakce století (1983) 
Deal of the Century n
minih42964minih42964Randall a Hopkirk (1969) [TV seriál] 
Randall and Hopkirk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
5   - argenson
4   - curil
7   - clara.bow
4   - Frolíček
6   - catamount
4   - Faye
5   - nick4
6   - rosta12
8   - dederon
4   - Marthos

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

53 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

38 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

43 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.475/0.453