reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Povodeň

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
11.7.1958

Celkové hodnocení filmu Povodeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2009
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2011
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.1.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32597minih32597Showtime (2002) 
Showtime n
minih57511minih57511Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají (2009) 
The Velveteen Rabbit n
minih70847minih70847Jack se chystá vyplout (2010) 
Jack Goes Boating n
minih41613minih41613Jaké vlasy má Zlatovláska (1992) [TV inscenace] 
Jaké vlasy má Zlatovláska n
minih27253minih27253Madam Bette (1997) 
Cousin Bette n
minih39247minih39247Virus 1.0 (2003) 
One Point O n
minih47123minih47123VALL-I (2008) 
WALL-E n
minih3934minih3934Bezstarostný Kelly (1993) 
Reckless Kelly n
minih33388minih33388Sinatra (2001) 
Strictly Sinatra n
minih58161minih58161Exmanželka za odměnu (2010) 
The Bounty Hunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - Erkul
7   - curil
8   - clara.bow
4   - hvezdyn
7   - Edward52
7   - nick4
5   - fred.appl
8   - biokys
5   - Pauleto
3   - vecernice
9   - tvo
5   - Martin35

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

12 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

92 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

122 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250325
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.622/0.595