reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pouto nejsilnější

Brief Encounter

Další název:
Krátké setkání
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Pouto nejsilnější

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.5.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47954minih47954Romantická komedie 101 (2001) [TV film] 
Romantic Comedy 101 n
minih15757minih15757Petrolejový princ (1965) 
Der Ölprinz n
minih69548minih69548Zítra snad bude líp (2010) 
Every Day n
minih24439minih24439Žlutovous (1983) 
Yellowbeard n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n
minih24692minih24692Šílený kankán (1982) 
Piráti n
minih21421minih21421Tři stateční (1992) 
3 Ninjas n
minih68648minih68648Ten pravý pro mě (2008) [TV film] 
Making Mr. Right n
minih46180minih46180Triáda (2007) 
Tian tang kou n
minih118204minih118204Kluk ze zrcadla (2014) 
O Menino no Espelho n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
5   - curil
8   - clara.bow
8   - Faye
8   - Ingrid
8   - oulisna
6   - Milicent
9   - Johnny1
7   - Area
8   - Majdulka
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.704/0.674