reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pouta

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
22.9.1961
„Hledání lidského štěstí a opravdové lásky ve filmu režiséra Karla Kachyni.“

Celkové hodnocení filmu Pouta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.10.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2014
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2010
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
Roman_Albach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45785minih45785Dobrodružství tučňáků (1988) 
Chiisana penguin lolo no buken n
minih5304minih5304Corleone (1977) 
Corleone n
minih10023minih10023Káťa a krokodýl (1965) 
Káťa a krokodýl n
minih12442minih12442Milenec nebo vrah (1996) 
Fear n
minih61148minih61148300: Vzestup říše (2013) [2k digital] 
300: Rise of An Empire n
minih36703minih36703Dveře v podlaze (2004) 
The Door in the Floor n
minih115716minih115716Moje zlaté děti (2000) [TV film] 
Children of My Heart n
minih39472minih39472Klan létajících dýk (2004) 
Shi mian mai fu n
minih41045minih41045Pták Žal (1985) [TV inscenace] 
Pták Žal n
minih120726minih120726Šálení (2013) 
Cheatin' n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
5   - curil
7   - green-tea
2   - Pitryx
6   - hvezdyn
7   - melakara
6   - jager
10 - dederon
6   - rosta12
7   - Xell
9   - Roman_Alba

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

48 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:05 - 03:30

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.425