reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Potkáme se v St. Louis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 94.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2009
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2014
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2010
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2011
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih117099minih117099Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) [2k digital] 
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann n
minih54621minih54621New Yorku, miluji Tě! (2008) 
New York, I Love You n
minih15436minih15436Paprsky inženýra Garina (1965) 
Giperboloid inženěra Garina n
minih39400minih39400Mata Hari (1964) 
Mata Hari, agent H21 n
minih43536minih43536Normandie-Niemen (1960) 
Normandie-Niemén n
minih27166minih27166Početí mého mladšího bratra (1999) 
Početí mého mladšího bratra n
minih5007minih5007Cena zlata (1988) 
Eldorádó n
minih46451minih46451Výhodná koupě (1961) 
La belle Américaine n
minih19382minih19382Soudný den (1949) 
n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

94.3 %
9   - clara.bow
10 - pataamat
9   - Divacek
9   - pehe
10 - Anksa
10 - Angelitos
9   - mirek52

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

22:30 - 23:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Prokletý ostrov (2010)

21:45 - 00:00

71 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:15 - 23:10

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:50 - 23:45

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.452/0.433