reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Postel s nebesy [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
65 minut, 65x 4 díly
„Televizní adaptace stejnojmenného románu Karla Houby, zachycující osudy jednotlivců i společnosti v období od roku 1938 do konce války.“

Celkové hodnocení filmu Postel s nebesy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.8.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40346minih40346Třetí patro (1985) [TV seriál] 
Třetí patro n
minih27325minih27325David Copperfield (1996) 
David Copperfield n
minih9813minih9813Jurášek (1956) 
n
minih14092minih14092Nesahejte na prachy (1953) 
Touchez pas au grisbi n
minih40970minih40970Záměny (1976) [TV inscenace] 
Záměny n
minih17592minih17592Pulp Fiction - Historky z podsvětí (1994) 
Pulp Fiction n
minih8437minih8437Holubice (1960) 
n
minih27767minih27767Ostrov doktora Moreaua (1977) 
The Island Dr. Moreau n
minih36021minih36021Nebožtíci na bále (1979) [TV hra] 
n
minih47585minih47585Příkopy (2007) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
7   - jarda53
8   - hvezdyn
7   - Serpentina
5   - nick4
8   - satyr
7   - zepo
7   - rosta12
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.495