reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední valčík

The Last Waltz

Rok:
1978
Délka:
117 minut
„Legendární hudební dokument legendárního Martina Scorseseho o skupině The Band, jež se stala symbolem přelomu 60. a 70. let...“

Celkové hodnocení filmu Poslední valčík

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.9.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2009
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2015
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3607minih3607Barikáda na úsvitu (1977) 
La Barricade du point du jour n
minih33912minih33912Černá a bílá (1999/1) [TV film] 
Black and Blue n
minih54739minih54739Letka Moskytů (1969) [TV film] 
Mosquito Squadron n
minih24845minih24845Zlá noc (1973) 
Zlá noc n
minih10665minih10665Krajina v mlze (1988) 
Topío stín omíchli n
minih4071minih4071Bílý autobus (1967) 
The White Bus n
minih71705minih71705Pohanský rituál (2011) 
Wake Wood n
minih67091minih67091Seznamte se s Applegatovými (1991) 
Meet the Applegates n
minih29805minih29805Oběť (1986) 
Offret - Sacrificatio n
minih99835minih99835Dobrodružství Bullwhipa Griffina (1967) 
The Adventures of Bullwhip Griffin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.1 %
10 - Erkul
10 - curil
8   - Bara.40
8   - Snura
8   - Mystery.Il
9   - reby
8   - rosta12

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.411/0.391