reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední valčík

The Last Waltz

Rok:
1978
Délka:
117 minut
„Legendární hudební dokument legendárního Martina Scorseseho o skupině The Band, jež se stala symbolem přelomu 60. a 70. let...“

Celkové hodnocení filmu Poslední valčík

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.9.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2009
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19957minih19957Svatba nebo pohřeb? (1992) 
Used People n
minih5799minih5799Dákové (1966) 
Dacii n
minih51181minih51181Navěky silný (2008) 
Forever Strong n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n
minih14165minih14165Nevěrná žena (1969) 
La femme infidéle n
minih6183minih6183Děvčátko, neříkej ne! (1932) 
n
minih2363minih23632x2 v posteli s nebesy (1964) 
n
minih55522minih55522Kůň pro Winky (2005) 
Het paard van Sinterklaas n
minih11861minih11861Malé letní blues (1967) 
n
minih10546minih10546Konkurs (1963) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.1 %
10 - Erkul
10 - curil
8   - Bara.40
8   - Snura
9   - reby
8   - rosta12
8   - MysteryIll
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129557

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.44/0.421