Duben
ohodnotit

Poslední skaut

The Last Boy Scout

Další název:
Posledný skaut (SK)
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
22.5.1992
„Cílem je přežít.“

Komentáře k filmu Poslední skaut

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 56
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Jak mi jinak sprostá mluva ve   filmu nevadí, tohle bylo   trochu moc. Akce je sice   slušná, ale nějak mi chybí   spád, mnohé scény jsou   zbytečně dlouhé, ne vždy   dobře vypointované, i když   "pointa" filmu,   tanec na ukazateli, je   vtipná.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Můj přítel Bruce a   americký fotbal. Co je víc?   Je jasné, že Bruce,   americká zábava mě nikdy   nebavila. Je to ale zajímavý   sport ve spojení s   thrillerem, ale když si tak   vzpomenu, kdysi před sto lety   jsem viděl grosesku, už ani   nevím s kterým komikem, kdy   jsem se pobavil taky. Tenhle   film Poslední skaut, když   jej jednou vidíte, nemusíte   jej vidět podruhé, už to   není tak zajímavé...
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.1.2017
Poslední skaut
Probíhá zápas v   americkém fotbalu. Jeden z   hráčů při něm tasí   pistoli a do protihráčů   střílí. Nakonec zastřelí   sám sebe /07/.
Soukromý detektiv Joe   Hallenbeck vyspává v autě.   Nemá zrovna dobré období.   Naštěstí mu kamarád Mike   Matthews sežene práci,   totiž pomoc exotické   tanečnici, která potřebuje   ochranku. Joe se vrací domů   a ve skříni nalézá právě   tohoto Mikea, jako milence   své ženy. Vyprovodí jej ven   a když Mike usedá do auta,   toto exploduje. Joe   navštíví onu tanečnici,   kde poznává i jejího   nápadníka, černocha Jimmyho   Dixe. Mají spolu drobnou   rozmíšku, ale nic   vážného. A pak je ona   tanečnice zastřelena a Joe   ví, že to byla práce   profíků. Jimmy i Joe končí   na policii, a po výslechu   chce Jimmy použít auto své   mrtvé přítelkyně. Joe mu   však v nastartování   zabrání a nalezne zde C4   /43/. Později je Joe jat   ganstery a bit jako žito. On   se však nenechá a jednoho   zabije. Jsou to lidé Shellyho   Marcona. Ten má drobný   kšeftíček, za pouhých   šest miliónů, se senátorem   Baynardem. Ten má být zabit,   a vše má být hozeno na   Joea. Při předávce peněz v   lese je však lapen Jimmy,   který chtěl pomoci. A   přichází sem i Joeova dcera   Darian. Dochází k bitvě   /77/, po které jsou nuceni   Joe, Jimmy a Darian utéci.   Částečně se jim to daří,   ale rozruch kolem udělají   pořádný. Nakonec   nechávají Darian, aby našla   policajta, a sami se   vydávají na stadion, kde se   má odehrát závěrečný   boj…

Obyčejný film, s   občasnou akcí a semtam   hláškami. Absolutně nic   nadprůměrného, za co bych   měl dávat body navíc. A   protože nechci čistý   průměr dát, hodnotím ve   spodní polovině, protože   tento film prostě na víc   nemá.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Poslední skaut
Tak tohle je akční film dle   mého gusta. Takových filmů   dnes moc nevidíte. Akční   hrdina Bruce Willis opět jede   a rozdává rány a kulky   jedna báseň. Damona Wayanse   mám moc ráda a spolu s   Willisem jsou skvělá dvojce,   která nejen pobaví. Film   mám moc ráda a vždy když   nemám na co koukat tak si   pouštím právě Posledního   skauta.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2008
Poslední skaut
Typická akčňárna z   devádesátých let, i když   tahle patří mezi ty lepší.   Super hlášky, akce od   začátku do konce (i když   už po prvních pěti   minutách víte jak film   skončí...).
A ano, ta   krásná snědá tanečnice v   tom strip baru byla opravddu   Hallie Berry (omlouvám se za   zkomolení jména). Škoda   její tak brzké smrti (ani   její milovaný přítel pro   ni zas tolik netruchlil).
Až budu velký, chci být   také soukromé očko a   alkoholik jako Willis (ta role   mu fakt sedla).
No, na   čase začít chlastat...   :-)
(než někoho   majznete prknem na serf,   zeptejte se ho napřed, jestli   si nechce jít zaserfovat)
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2011
Akční a drsná   "komedie" kterou   jsem viděl pouze s dabingem,   ale nadabováno je to i znovu   a nemá to ten švih! Ať je   to jak je ,nemá to chybu a   znovu po čase to rád vidím!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2014
Když Bruce Willis slavil   úspěch i z druhou   Smrtonosnou pastí, rozhodl se   věhlasný režisér Tony   Scott, že ho obsadí do   svého akčního dramatu,   který tak trochu vypadá,   jakoby byl Willisovi psaný   přímo na tělo a kde mu   výborně sekunduje Damon   Wayans. Willis tu je tak   trochu za šupáka, ale k   ráně nemá daleko a se   vším si ví, jak jinak,   rady. Neustále hláškuje,   divně se ksichtí, má   sprostou dceru a nevěrnou   ženu. Inu, život pod psa.   Prostředí amerického   fotbalu je základ příběhu.   Na hřišti děj začíná i   končí. Snímek se ničím   neliší od podobných   počinů 90. let. Je plný   vzrušení, tvrdých pěstí,   svištících kulek,   dynamických výbuchů a   skvělého humoru. Vše je   vyvážené a plné   adrenalinu. Jedná se o   vynikající akční   popcornový film, který ve   své době potěšil nejednoho   milovníka tohoto žánru.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2017
PROCESOR!
Willis, jako zkrachovalý   soukromý očko? Hovno, je v   nejlepší formě, zachránil   život senátorovi, a i když   má dle ,mého hrubýho odhadu   tak 1-2 promile neustále, tak   funguje.. .Nesmrtelný   hlášky- dělaj z průměru   nad průměr, nebudu vypisovat   hlášky ani" spoilerovat   " pro mne se prostě pro   tuto roli drsnáka narodil. Za   30-40 let až budeš v   "Péči" a budou tě   přebalovat a koupat sexy   sestřičky hod tam nějakou   hlášku ,bude to jediný co   zbyde....
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Je tezke k tomuto kousku vubec   neco napsat,kdyz uz tady   vlastne vsechno napsali   ostatni...........
Da   se rict,ze B.Willis z jedne ze   svych typickych roli....
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Tento film sa u mňa zaraduje   medzi moje najobľúbenejšie   s Brucom Willisom. Celý dej   filmu sa hemží akčnými   scénami, ktoré sú   úchvatne.
LenC2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Jeden z mnoha oblíbených   akčnáků s B.Willisem ,   který mimo akce nabízí   mnoho skvělých hlášek.   Ještě, že na DVD vyšla   opravená nevystříhaná   verze.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Perfektní film z Willisem   tento akční film  
je naprostá   paráda jsou zde parádní   dialogy prostě paráda
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Nějak jsem se k tomuto   snímku moc neměl.A to   preferuji nejvíce akční   žánr.Občas, když to   dávali v tv, tak jsem viděl   pouze několik momentů.Stalo   se nemožné a já se na to   podíval konečně celé.A   výsledek?Plno hlášek, cool   Bruce Willis s Damonem   Wayansem zabalený do   slušivé akce v dobré režii   Tonyho Scotta, který to má   pevně v rukou.Shane Black   napsal sympatický scénář,   takže divák nemá šanci se   nudit.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2013
Film je dost dobrý, ale   přesto tu mám pár   připomínek. Hlavní hrdina   Bruce Willis se mi místy   zdálo, že trošku   přeháněl svými postoji a   vědomostmi. Dále Pěstních   soubojů, kde pořád někdo   dostává na držku je tu pro   mě moc. Vulgární slova jako   č*rák a další narážky na   vulgarismy si mohli filmaři   odpustit. A teď klady. Kromě   některých sprostých slov   jsou hlášky dokonalé! Bruce   Willis a jeho dabér Pavel   Soukup opravdu neuvěřitelně   stírají každého, kdo se   jim postaví do cesty.   Zkrátka hlášky od postav ve   filmu jsou skvělé a jsou   jedni z nejlepších, které   jsem kdy slyšel. Děj je   také pěkný a herci   samozřejmě taktéž.

Skvělé herecké   výkony, scénář a hlášky.   Pěkný film. Rozhodně jsem   nelitoval ten čas, který   jsem mu daroval.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Asi nejlepší Willisovka.   Skvělý hlášky, akce a   hlavně perfektní Bruce   Willis. Nějak nevím ale role   ožralů mu snad sednou více   než neohrožení hrdinové.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Supr akčňák přesně ve   stylu Bruce. Pohodový a   zároveň drsný chlapík se   spoustou perfektních   hlášek. Vcelku zajímavý   děj s až trošku moc zvraty,   ale zase to nebylo na škodu.   Doporučuji
goranchorvat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
27x shlédnuto !!!
Voda je mokrá nebe modrý a   ženský maj svý tajemství   koho to sere? To nejlepší z   Bruce Willise a režiséra   Scotta navždy zarylo filmový   šíp do mého srdce.Dabing   který předčí jen Pulp   fiction a ůšklebek Bruce   Willise mi bude provázet   navždy.Koktejl té   nejryzejší akční zábavy a   humoru který kdy kdo   namíchal.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Poslední skaut
Vydařený akční film,   který nabídne parádní akci   i humor. Film začíná velice   přitažlivou zápletkou, od   které se odvíjí stejně   povedený děj, jenž je   propleten skvělými   hláškami a výbornými   přestřelkami a potyčkami.   Právě díky akčním scénam   budete v neustálém napětí   a rozhodně se nebudete nudit.   A samotný herecký výkon   Bruce Willise je kapitolou   samou o sobě.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2020
Ve své době výborná pecka.   Vtipné, Bruce Willis v   nejlepší formě, slušná   akce, dobrý příběh. V   současné době už to   trošku pokulhává, ale   určitě se na to vždycky   znovu rád podívám.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Perfektní akční   film.Vynikající děj a super   hlášky.Jediná menší   chybička byla,že tvrďák   Willis se na konci vrátil ke   své nevěrné manželce.Měl   si otevřít skotskou a   odejít hrdě od ní.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2011
Skvelý akčný film s   Willisom v hlavnej úlohe od   začiatku až do konca.
Dej z futbalového   prostredia,k tomu výborné   hlášky, hlavne hláška s   cigaretou nemala chybu: Chtěl   bych připálit. Dotkneš se   mně a zabiju Tě.
Willis je proste skvelý v   tomto filme.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2010
Bruce Willis se opět   představuje v nejlepšim typu   svejch rolí – jeho   Hallenbeck je totiž podobná   postava jako McLane ze série   Smrtonosných pastí – teda   cynickej hlavní hrdina s   bezpočtem drsňáckých   hlášek a rozhodně to nejni   žádnej slušňák a opět mu   to příliš neklape v osobnim   životě…A pořád   kouří:-) Příjemnym   překvapenim pro mě byl i   Damon Wayans, stejně jako   malá Darian. Obzvláště   poslední scéna se mi líbila   - "Di do prdele   Sáro...".Je pravda, že   Smrtonosná past se mi líbí   víc, jak v četnosti   akčních scén tak v kadenci   Willisových hlášek, ale i   tohle je rozhodně povedený   dílko, který s přehledem   strčí do kapsy většinu   akčních titulů novějšího   data.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Veskrze průměrný akčňák   drží nad vodou ledové   hlášky Bruce Willise. Těch   tu je zato požehnaně a řekl   bych skoro, že jsou ještě   výživnější a   početnější než ve   Smrtonosné pasti. Jsou ale   taky tím jediným, kvůli   čemu stojí tahle stárnoucí   klasika za hřích.
Charlie35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2008
U tohoto filmu se ukazuje, že   Willis je neideálnější   představitel soukromého   očka á la Phil Marlowe.   Neboť z tohohle filmu jasná   inspirace Raymondem Chandlerem   přímo vyzařuje. Společně   se Smrtonosnou pastí   jednoznačně nejlepší role   Bruce Willise. Třeskutě   vtipné hlášky by rozesmály   i legendárního Smutného   muže. V tomto filmu není   možné nemít rád Bruce   Willise.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Nevím kdy jsem viděl   posledního skauta poprvé,   ale vím, že jsem ho tehdy   viděl s dobrým dabingem. Po   druhé už jsem to štěstí   neměl-příšernej dabing a   proto jsem si ho pořídil v   originálu. Teď jsem   spokojen. Poslední skaut ve   mně zanechal rozhodnutí, že   až budu mít dceru, tak jí   taky nenechám čekat na   prince. A dceru mám. Až při   shlédnutí filmu „X-Men“   jsem si všiml, že už jsem   Halle Berry někde viděl.   TADY. Sice jí zabijí   téměř na začátku, ale i   roličku zahrála s nasazením   jí vlastním. Bruce Willis se   mi tady líbí stejně jako ve   filmu „Na dostřel“,   „Smrt jí sluší“,   „Pátý element“, „Pulp   Fiction“ . . . Jé. Jsem   zapomněl, že ty filmy   nemusím VŠECHNY jmenovat.
Out-Of-Way
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2010
V podstatě celkem obyčejná   akční podívaná, která je   trochu také vtipná a celkem   i napínavá. Není potřeba   moc přemýšlet, protože od   určitého okamžiku je docela   jasné, jak se to bude   vyvíjet a o co vlastně jde a   „samozřejmě“, že celý   film nezadržitelně směřuje   k happyendu. Není to tedy nic   výjimečného, ale jsou tu   Bruce Willis a Damon Wayans a   právě oni drží celý film   nad průměrem.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Tak starý a pořád tak   dobrý! Viděla jsem ho snad   už stokrát a vždycky se   nemůžu utrhnout. Pro mě   asi nejlepší Willisův film.   Nikdo nedokáže dostávat do   zubů a pak se ještě   zvednout z popela a nabančit   padouchovi, navrch s vtipnou   hláškou, tak jako on. A   také si nikdo nepamatuje, kdo   hrál v tom filmu s Willisem v   dalších rolích, protože si   pamatuje jen jeho. A to platí   nejen pro tenhle, ale pro   většinu jeho filmů. Tony   Scott se strefil do černého   a natočil bestseller.
Clockwork
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2009
paradni zalezitost,uz sem to   dlouho nevidel,aale po   opetovnem zkouknuti nemam v   podstate co vytknout,kez by   dnesni akce byli stejne jako   toto !
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Zřejmě tu máme největší   zdroj hlášek všech dob , ve   skvělém akčním nářezu ,   pod taktovkou Tonyho Scotta ,   s Brucem Willisem ve skvělé   formě (kterému ty role   ztroskotanců prostě sedí) ,   podporovaného velmi dobrým   Damonem Waynasem. "Víte   jaký je rozdíl mezi Milem a   budíkem? Žádný , oba dva   mají malý péro"! 95%
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2003
Willisi, Willisi, ty furt lezeš kam nemáš:)
Tohle sice není nejlepší   film s willisem v hlavní   roli, ale mezi ostatními se   určitě neztratí, protože   má poutavý příběh a je v   něm spousta akce.   Samozřejmě, že vždy   vítězící Bruce je tu opět   k neporažení, ale to už tak   asi má být, protože kdo by   se díval na filmy, kde   hlavní hrdinové prohrávají   a umírají. Když už umřít   tak ať zachrání svět, že   jo NEO
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Neskutečný nářez v   podání Bruce Willise. Jeho   typická role a typický   charakter z filmu dělá   americkou klasiku. Dá se   říci, že Joe je největší   loser pod sluncem, ale nakonec   se karta obrací v lepší.   Dnešní režie by si měla   vzít příklad z tohoto   filmu. Dnešní přehnanost a   smyšlenost režijních   tvůrců je několikrát   neuvěřitelný blud a snaží   se to obalit hereckou fólií,   ale moc se jim to nedaří.   Poslední skaut nám ukázal i   taneční "um" Bruce   Willise. :))
ZuzikD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Bruce Willis je prostě boží   Bruce Willis, sedlo mu to a ty   hlášky, jeden z lepších,   akčních, super filmů
AcidBurn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.10.2005
Film má označení akční   krimi, ale ve skutečnosti je   to spíš komedie. Po slibném   začátku se totiž všechno   začne ubírat naprosto jiným   směrem, a to hlavně díky   postavě černošské   ex-fotbalové hvězdy, která   je nejenom předvídatelná,   ale rovněž trapná. Z filmu   se dalo vytěžit mnohem víc,   ale nakonec zůstalo z   dobrých nápadů jen   torzo.
Pokud se tedy   chcete aspoň hodinu dobře   pobavit, pusťte si to.   Některé hlášky a scény   stojí za to. Jako celek   ovšem nic moc.
DoubecekJan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Jeden z nejlepších   Willisových filmů.A nejen   Willisových ,ale i z   akčních.Tedy pokud ho máte   s originálním dabingem a ne   nahraný z TV.
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2005
urcite si nekecam moc dyz si   myslim ze to je willisuv   nejvydarenejsi film..a pak   hnedka smrtonosna past
cynik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Snad nejlepší film Bruce   Willise. Výborně napsané   dialogy a Willisem zahraný   soukromý detektiv na dně. To   se nedá popisovat, to se   prostě musí vidět! Jen   pozor na příšerný dabing z   Novy, nejlepší byl na VHS a   nebo teď DVD s titulky. Pocta   filmu noir.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tyhle filmy prostě miluju,   dva týpci,spousta   hlášek,spousta   akce.Výbornej Willis i když   celej tenhle film je   výbornej.
Bartson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.1.2023
Po hodině jsem to vypnul   nějak mě to nechytlo,   spousta žvatlání, málo   akce. Čekal jsem od toho   více.
Poe64
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
95%
Pecka.Bruce Willis   vynikajúci,chrlí tu samé   dobré hlášky.Celý film je   plný dobrej akce.Dlho som   rozmýšľal či dať 9 alebo   10.Je to niečo medzi tým,ale   za tie super hlášky sa   prikláňam k 10
Pjotra108
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Prostě zábava. Americký   film se vším všudy, co   normální diváci chtějí:   napětí, krev, výbuchy,   vtípky, násilí. Tentokrát   to ale toleruju, protože tady   jsem se vážně zasmála.   Dabing je děsnej, ale ten od   Primy se ještě dá   skousnout, dabing od Novy   nevyzní vůbec vtipně,   takže až to budou dávat na   Nově, tak na to   nekoukejte.
"Dneska nestačí   někoho jen zmlátit. Musíš   ho vzít surfařským prknem   po hlavě a říct, jdem si   zasurfovat?"
"Tvoje stará je tak   tlustá, že když ji fotili   na tablo, museli ji fotit z   letadla"
"Tak   tady ty bydlíš? Normální   dům? Čekal jsem jeskyni   plnou kostí a lebek."
"Moje zmalovaná   dcera nemusí vypadat jak   mýval."
Mgb
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Když jsme měli tenhle film   poprvé doma na videu, tak mě   rodiče doslova vyhnali z   pokoje, protože by asi ten   přísun sprostých slov mohl   narušit vývoj jejich syna.   Sami pak ale ten film viděli   minimálně 2 krát, než jsme   museli kazetu vrátit:-) Film   plný hlášek ostřejších,   jak dobře nabroušený   samurajský meč! Jen škoda   té předabované verze, co   šla v TV. Není to prostě   ono
Dymytry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
výborný film se správnou   dávkou humoru a akce, Bruce   se opravdu vyznamenal,   výborné dialogy, nevím co   bych vytknul
elaphe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2012
klasika
Nemůžu si pomoct, ale tohle   je klasika a tu miluju.   Myslim, že poslední dabing   na Nově tomu docela   ublížil, ale co naděláme,   prachy jsou prachy ...:(
halounak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2008
Willis v roli ne úplně   vzorového detektiva opět   válí. Atraktivní   prostředí amerického   fotbalu a Bruceovy hlášky =   opět dobrá zábava
salsaverde
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Film ako stavany pre Brucea,   taketo role - role   depresivneho a zhýralého   detektiva su ako šité pre   neho. Taku dceru ako mal on,   taku sa neda milovat ale on sa   snazil. Takisto manzelka,   vadilo mi, ze ku koncu filmu   sa k nej vratil. Mal odist,   lebo zmena na oddaneho manzela   a otca mi pripadala absurdna.   Ale film je plny akcnych scen   a vybornych dialogov. Najviac   mi uviazol v pamati dialog,   ked sa Joel rano zobudil v   aute a na hrudi mal polozenu   mrtvu vevericku. Potom   opisoval kolegovi, ze nevie co   v noci robil, ale ze to robil   asi s veverickou :-))
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2017
Oldschool jak cip
Proste suprova akcni jizda.   Rejza vedel co dela, herce tp   bavilo z filmu je citit velika   tvurci svoboda proste co dodat   legenda jak cip. Akorat dekuji   ceskym daberskym studiim ze   jste udelali asi ctyri nove   verze dabingu.... Ani jedna se   nepodoba tomu cp bylo na   zlatejch VHSkach. Proste sry   je ve sbirce na Bd:-)
TomasekWRC
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Fantastické dialogy, luxusní   hlášky, prostě pro mě   dokonalá záležitost.   Opravdu také ale varuji před   dabingem, co běžel na Nově,   to byla bída.
Becko.O
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Americkej fotbal moc nemusim,   proto mi celkem nahnaly strach   úvodní titulky. Naštěstí   se ho tenhle příběh   dotýkal jenom okrajově... :)   Nemám co tomu vytknout,   Willis ve formě, akce   parádní a napínavá (sice   sem tam předvídatelná, ale   nebylo to nic zásadního),   zápletka taky nepatří k   nejhorším a jako bonus   hláškující Damon Wayans.   Ty Wayansové maj stejně   všichni tak blbý ksichty,   že to tvoří samostatnej   aspekt každýho filmu, kde   hrajou... :D Jednu hvězdu   tomu uberu jen čistě kuli   tomu, že existujou i lepší   filmy podobnýho žánru a i   Willis už zahrál líp. Mimo   jiný jsem to viděl s českym   dabingem, kterej se tady fakt   nepoved.
Thamzarian
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Pro mě asi ještě   oblíbenější klasická   Willisovská akčňárna než   Smrtonosná past. V dětství   jsem hlášky z tohoto filmu   miloval (a nestárnou ani   dnes) a věčně v kocovině   utopený Hallenbeck byl jeden   z mých největších hrdinů.   Tuto klasiku rozhodně   doporučuju, a nejenom z   nostalgie. Akorát, jak je   již v několika   komentářích uvedeno, velký   pozor na "novácký"   dabing! Úroveň filmu drtivě   shazuje.
Widlaak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Asi druhý nejlepší film   Bruce Willise (hned po   smrtonosné pasti).   Bombastické hlášky,   skvělí herci a solidní   akční scény, kterých ale   není mnoho.
Imazol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Bruce Willis vs. fotbalová   mafie, jeden z nejlepších   filmů Bruce. Napětí,   zábava, akce, FOTBAL to vše   v tomto snímku.
uwe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Moje srdeční záležitost!   Výborná akce,dobrý   scénář a nepřekonatelné   dialogy! Skvělý dabing je   ale pouze na VHS! Před verzí   uvedenou na Nově Vás ale   důrazně varuji! Takhle   sprasit dokonalé hlášky -   STYDTE SE DOBYTCI !!!!
ilonbroš
Hodnocení:
Přidáno: 1.11.2021
Supr film.Máme ho na kazetě   a rádi si ho občas pustíme   . Na originál kazetě jsou   hodně sprostější hlášky
pospech11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Film je dobře zpracován i s   velmi skvělím obsazením.   Bruce Willis zahrál v tomto   filmu nejlepší roli jakou   kdy hrál. Film má skvělí   děj velmi dobře udělanou   zápletku a jsou tam i   komické scény. Vše co se   potřebuje k filmovému   trháku kterým bezpochyby   Poslední Skaut je.
alex1
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2007
Je to film ktorý sa dá   pozerať, je tam akčnosť,   humor,láska
aj nevera.   Je vhodný pre viac   kategórií divákov, okrem   mládeže
do 15 rokov.   Český dabing je vynikajúci.
atolly
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Pravděpodobně jeden z   nejlepších filmů Bruce   Willise a 90tých let, jenž   je od začátku až dokonce   prošpikovaný hláškama   skvělého dabingového týmu,   které padnou do běžné   života obyčejného   smrtelníka.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24283minih24283Železný stisk (1977) 
The Gauntlet n
minih8393minih8393Hodinářova svatební cesta korálovým mořem (1979) 
n
minih6723minih6723Don Juan aneb co kdyby byl Don Juan ženou (1972) 
Don Juan ou Si Don Juan était une femme... n
minih25952minih25952Očovské pastorále (1973) 
Očovské pastorále n
minih40057minih40057Povodeň (2005) [TV film] 
n
minih47821minih47821Blonďatá a blonďatější (2007) 
Blonde and Blonder n
minih162134minih162134Rédl (2018) [TV seriál] 
Rédl n
minih46825minih46825Bohoušův syn (1975) [TV film] 
Bohoušův syn n
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n
minih43633minih43633Disturbia (2007) 
Disturbia n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Přes nový práh

01:30 - 01:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin pražského metra (2018...

01:20 - 01:50

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:50 - 01:50

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10