reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Poslední naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28308minih28308Lansky (1999) [TV film] 
Lansky n
minih9012minih9012Kristýna (1958) 
Christine n
minih51404minih51404Nebezpečné dluhy (2001) [TV film] 
The Big Heist n
minih62994minih62994Pokoj (2008) 
Nyugalom n
minih84981minih84981Počátek Země Nezemě (2011) [TV minisérie] 
Neverland n
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih85321minih85321Caesar musí zemřít (2011) 
Cesare deve morire n
minih65842minih65842Každý má svůj stín (1980) [TV inscenace] 
Každý má svůj stín n
minih36006minih36006Jana Eyrová (1972) [TV seriál] 
Jana Eyrová n
minih72229minih72229Kapitánská dcerka (1947) 
La figlia del capitano n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
7   - cicis
6   - jarda53
4   - martin.stu
7   - satyr
7   - Kycky
6   - Pauleto
7   - Macek8
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.284/0.263