Duben
ohodnotit

Poslední Mohykán

The Last of the Mohicans

Další název:
Posledný Mohykán (SK)
Rok:
1992
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
9.4.1993
„Daniel Day-Lewis v hlavní roli filmového přepisu slavného románu J.F.Coopera“

Komentáře k filmu Poslední Mohykán

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
Barney94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2022
Podle hodnocení jsem čekal   něco lepšího. Dějově   docela obyčejný, u hodně   scén jsem se nudil. Jediný   velký plus je hudba. Pro mě   trošku lepší průměr.
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2021
Opravdu moc pėkný film   natočený podle knižní   klasiky J. F. Coopera. Velmi   dobré obsazení, výborná   atmosféra, skvělá výprava   a snad vůbec nejlepší na   celém filmu je hudba. Lze   vytknout jen detaily a   drobnosti, které však filmu   nijak moc neubližují. Na   své si přijdou milovníci   dobrodružství, napětí,   romantiky a zkrátka   nepřijdou ani fajnšmekři   sledující film jako výrobek   po technické stránce. Kdo   chce mít přehled o velkých   kinematografických   zážitcích, tenhle film   vynechat prostě nesmí!
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2021
Není třeba rozporovat   skvělý příběh, zvuk a   hudbu, kameru, napětí, ale   až na pár okamžiků jsem   vyprávění sledoval, ale   nenapojil se.
weitinger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2019
Vrchol
Ano, kvůli takovým dílům   bratři Lumiérové dali   lidstvu film. Příběh   prostý, o to víc působivý,   výprava - lahůdka, hudba -   nádherná, herci, včetně   těch záporných rolí -   skvost. Tady slova nestačí.   Zhlédl jsem jen po létech a   je to pořád velká síla.   Bravo !!!
PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Nepřekonatelná hudba a   výprava, nádherné záběry   a silný příběh. Není co   vytknout. (méně je někdy   více, proč komentář musí   mít minimálně 100x   znaků..)
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2016
Další z mých top filmů,   kterému nechybí naprosto   nic. A hudba, ta je naprosto   úžasná a dá se poslouchat   stále dokola, stejně jako   ani tento krásný příběh   mne nikdy neomrzí.
radegaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2015
Válka v " Novém světě "
Úžasný historický film, na   který se s velkou radostí   podívám znovu a znovu.   Snímek vás ohromí   překrásnou výpravou,   excelentními hereckými   výkony, silným příběhem a   přenádhernou hudbou, která   pro mne zcela nepochopitelně   nebyla oceněna Oscarem.   Daniel Day-Lewis odehrál   mnoho skvělých rolí, ale   pro mě to navždy zůstane   "Poslední   Mohykán". Film, který   Michaela Manna katapultoval do   režisérské extratřídy a   společně s Nelítostným   soubojem to nejlepší co   zatím natočil. Poslední   dvacetimutovka je něco   naprosto nezapomenutelného,   ale o tom nemá cenu psát, to   se musí vidět.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2014
Nádherná hudba, krásná   divoká příroda a   nespoutanost života v ní a v   souladu s ní z filmu dýchá   i přes zuřící konflikt na   všech stranách a jelikož   zde nejsou idealizováni ani   indiáni ani francouzi a ani   britové, působí celek   divoce jako život sám. Je to   opravdový skvost, na který   se rád opakovaně podívám.
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.1.2014
Nejen s ohldem na scénář i   literárání   předlohu/skvělou/, je mimo   diskusi mimořádný herecký   výkon Daniela Day-Lewise   naprosto strhující.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Tohleto je velmi nadhodnocený   film. Při tom to je jeden z   nejhorších filmů   odehrávající se v   indiánském prostředí.
Nuda od začátku do   konce, chce to velikou odvahu,   abyste se dodívali až do   konce. Myslím, že snímek   nejvíc trpí režií, která   je úděsná. Mann není   kvalitní režisér a tímto   filmem to jen dokazuje.   Samotná výprava filmu je   zasažena nudou, strašnými   dialogy postav a občas tím   bojem, který vás ale také   nepostaví ze židle.
Na to, jak je film   hodnocen, tak musím říct,   že je tohle bída a děs.   Nechci urážet lidi, kterým   se film líbí, ale myslím,   že si tento snímek spletli s   úplně jiným filmem.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2012
POSLEDNÍ MOHYKÁN

Poslední Mohykán je   velmi zdařilý westernový   příběh, zasazený do   překrásné přírodní   scenérie. Je to poklidný   film s dokonale vyváženou   dávkou napětí a se vším,   co k těmto filmům patří.   Michael Mann je režisér s   jedinečným darem pobavit   nejširší masy. Poslední   Mohykán je Mannovo vrcholné   dílo, je považován za   nejlepší dobrodružný film   všech dob. Poslední Mohykán   oplývá hned několika   atributy, které jej   povyšují nad ostatní filmy.   A to nádherná výprava,   úchvatné exteriéry,   zajímavý příběh,   vizuálně dokonalé   zpracování, kamera a snad   nejlepší soundtrack všech   dob.
Nad kompozicí   obraz – hudba, zůstávají   rozum i smysly stát, je to   úplný vizuální ráj.

Poslední Mohykán   je jeden z mála filmů,   který je lepší než   předloha. Změny v příběhu   přetvořily klasickou   indiánku na rozšafný   historický epos. Zajímavým   nápadem je prolínání   výpravných bojových scén s   romantickým příběhem   nerovné lásky. Diváckou   empatii k osudové lásce   věčné válečné zápolení   nijak nedrolí. Mann tento   vcelku obyčejný námět   proměnil v dokonalou pastvu   pro oči a pro uši. Jeho   geniální zručnost v   budování jemných vztahů   mezi postavami vdechuje filmu   život a nabízí nám tak   úchvatný příběh, který   skutečně není jenom   dokonale načančanou   indiánkou. Je to historická   pecka, která se odvíjí   příjemným tempem. Zabití   některých postav v závěru   filmu výrazně posilnilo   dramatičnost a emocionální   sílu příběhu.
Vše   vyvrcholí koncem, který mě   prostě dostal. Jednoduše   skvost, umocněný   excelentními hereckými   výkony. Všichni herci podali   skvělé výkony v čele s   úžasným Danielem   Day-Lewisem, precizně   záporným Wesem Studim a   romanticky krásnou Madeleine   Stoweovou. Wes Studi v úloze   hrdlořeza Maguu je jeden z   nejodpornějších   záporáckych obličejů v   historii filmu.

Každý, kdo si myslí,   že Američani zmrší každou   filmovou úpravu historického   románu, by se měl zamyslet.   Na tomto příkladu je vidět,   že to jde!   Nejdůležitější je ale to,   že příběhově je to   suprový film, kterých se po   světě tolik netočí. A   vizuálně je to jeden z   nejhezčích filmů vůbec.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Cooperovu knížku jsem četla   už kdysi hooodně dávno,   takže děj se mi už na 100%   nevybavuje, ale to nevadí -   to podstatné ve filmu,   tuším, zachováno je. V   téhle velice dobře   natočené   romanticko-dobrodružná   indiánce s krásnou   ústřední melodií,   skvělými herci a bezvadnou   výpravou snad nechybí nic,   co k tomuto žánru patří.   Pro milovníky dávných   časů osidlování Ameriky   hotový bonbónek.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2012
Myslím, že snímku nepatrně   škodí střih; některé   záběry a scény mohly být   ještě působivější.   Oproti tomu hudba, zejména v   závěrečných minutách,   dává "něco   navíc". Být celý film   tak působivý jako ony,   určitě bych mu přidal.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2012
The Courier (theme 10)
Veľmi pekný film. História,   vojna, láska, krásne   prostredie, romantika i   krutosť, jednoducho všetko.   Možno najlepší soundtrack   aký kedy vznikol. Ťažko   podobnú výpravnú hudbu   prekonať, zrejme to asi ani   nebude možné. Škoda len,   že nemusel skončiť tak   smutne, veľká škoda tej   Alice nakoniec (veľmi smutná   scéna, jedna z   najdojímavejších aké   možno vidieť, ...tie krásne   oči). Tento film si priam   žiadal o väčší happy end
FLA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2011
Nejlepší   "indiánka" kterou   jsem viděl. Nemám moc rád   romantické filmy, ale když   se smísí z akcí, historií   a krásnou přírodou měním   názor. Na tomto filmu pro mě   osobně není co vytknout,   překvapila mně i krvavost   snímku, ale patří do něj,   slušná akce, herci. Vyzvednu   Wes Studiho jako Magua byl   démonicky odporně   přitažlivý! Na konci jsem   měl co dělat abych udržel   slzy a né úplně dobrý   konec mě dostal! Kdysi jsem   film viděl v kině, takže   velké plátno zážitek jen   umocní - 100%.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2011
Rozhodně jeden z   povedenějších historických   hrdinských filmů.   Prostředí je příjemné,   hrdinové uvěřitelní a   herecké výkony slušné. Jen   mi chvílemi přišla hloupá   přehnanost scén a   částečně i scénář. Film   chvílemi zaujmul hodně, ale   chvílemi zas skoro až   nudil-pocity tedy   smíšené...
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Takhle má vypadat historický   velkofilm. Dobrodružství,   krásná příroda, romantika,   to všechno v dávkách,   které můžou jen těžko   někoho urazit. Daniel   Day-Lewis je ctnostným ale   uvěřitelným hrdinou,   Madeleine Stowe oduševnělou   kráskou a Wes Studi jedním z   nejpřesvědčivějších   záporáků v dějinách   dobrodružných filmů. K tomu   připočtěme skupinu Clannad   jejichž I Will Find You   podkresluje finále a už se   můžeme jen nechat unášet.
Ajkir
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2010
Z mého pohledu je knížka   lepší. Pokusím se vyhnout   teda srovnání knihy s   filmem.
(Jedno mi ale   opravdu bylo proti srsti.   Když pominu zabití postav,   které zemřít neměli a   naopak, pak je to láska   Sokolího oka ke Coře   Munroové... Opravdu   zprznění charakteru   postavy.)
Ale zpět k   hodnocení filmu. Podmanivá   hudba s krásnými záběry   přírody tu podle mého   občas přebíjí i samotný   děj. Rozhoduju se mezi 8 a 9,   ale láska k divokému západu   a dobrodružství mi káže za   9 :)
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Jeden z filmů které se   řadí mezi klasiky a já ho   ještě neviděl. Teď vím   že by to byla velká chyba se   na tento film nepodívat.   Příběh má tempo, člověka   chytne a navíc je celý film   podkreslován perfektní   hudbou. Soundtrack jsem už   před lety slyšel a líbil se   mi, film jsem viděl až teď,   ono možná lepší, k   některým věcem v životě,   i k filmům musí člověk   nejdřív dozrát, aby ho   ocenil. Posledních 45 minut   filmu neskutečně graduje a v   týhle pasáži mě to dostalo   nejvíc. Při závěru jsem   měl i knedlík v krku.
Nevylučuju ještě ani   přihození jedné hvězdy,   až se na film podívám   znova.
gabikazavacka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Tu úbožiačik Steven   Waddington skončí ako   kúriatko na ražní. Hrá tu   zamilovaného a prhkého   porúčnka. Film samotný je   pekný a končí smutne.   Jednak tu Waddie sa úpečie a   nakonci i jedna zo sestier   skočí dole z útesu pred   podlým Indiánom. A hudba je   tiež pekná. A prírodná   scéneria.
Daniel.Day.Lewis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Můj nejoblíbenější   dobrodružný film společně   s "Tanec s vlky"   Daniel Day-Lewis hraje   standradně výborně (Moje   levá noha a Až na krev) a   Madelaine Stowe ho zdatně   doplňuje. Film je   nezapomenutelný hlavně díky   skvělé oscarem ověnčené   hudbě. Opravdová lahůdka   mé TOP 10!
ZuzikD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2009
Jeden ze snímku které si   můžu pouštět do zblbnutí.   Celkově perfektní! Skvělý   herci, dobrý scénář,   svižné tempo.
Naomi21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Film, který nepotřebuje   mnoho slov-ani těch, která   se týkají jeho recenze, ani   těch vyslovených v něm.   Mnohem důležitější jsou   obrazy, činy a hlavně hudba,   která vás nenechá jen tak   na tento snímek zapomenout.   Velmi dobře odvedený casting   - Daniel Day Lewis je prostě   herec, který dává do role   vše a také tady je to   vidět.
Zdenek88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Tento film patří mezi mé   nejoblíbenější. Je to   historicko-dobrodružný film   se strhujícím příběhem a   romantickým nádechem, který   mě nikdy neomrzí.
victorio
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Krásná kamera, skvělá   hudba. Z knížky sice zbyl   jen název, ale i tak to   stojí za to, protože je to   daleko akčnější. Jeden z   mála případů, kdy je film   lepší než knížka, právě   proto, že je úplně jiný.   Škoda, že původní verze,   která měla mít 3 hodiny,   nebude zřejmě nikdy   realizovaná...
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Velmi dobře natočený a dnes   už bych řekl, že kultovní   snímek z indiánského   prostředí.
Krásná   příroda tu skvěle doplňuje   celý příběh. Vlastně k   tomuto filmu už asi ani nejde   nic víc říct navíc,   protože všechno tu už   jistě bylo řečeno.
Prostě se mně taky   líbil a doporuču ho všem,   kteří ho snad ještě nikdy   neviděli. Ten zážitek za to   stojí.
Mimochodem pro   mě osobně je soundtrack z   tohoto filmu "nejlepší   všech dob", jaký jsem   kdy slyšel.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Skvěle udělaní film moc se   mi líbil  
nádherná   příroda skvěle zpracovaní   příběh mile mně
  překvapilo že dovozce filmu   tu nechal původní obyvatele   mluvit svým jazykem filmu to   dodalo něco navíc paráda
remky3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Na filmech z divokého západu   jsem byl ochován. Nádherná   příroda, poutavý příběh   dělají z tohoto filmu   příjemnou podívanou.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Posledný mohykán je   vynikajíci snímek o   indiánech mohykánu,kterých   je už pár.Mezi Anglii a   Francii probíha válka.Kmen   huronu(indiáni)se spojí s   francii.Tenhle film je opravdu   dobrej:vynikajíci   souboje,skvělé herecké   výkony a hlavně filmová   hudba,která je prostě   skvělá a patří k   nejlepším co u filmu jsou.
chulittt
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Podle mě u tohoto snímku   exceletní výběr hudby   saundtrack naprosto dokonalý   a závěr filmu mě osobně   bral dech!!!
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Film Posledný mohykán,   patrí medzi moje   najobľúbenejšie.
Opisuje sa v ňom život   posledných indiánov z kmeňa   mohykánov.
Amthauer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Je zvláštní, že se mi   tento proslulý film takovou   dobu vyhýbal, nicméně dnes   jsem si na něj udělal čas,   což je právě to, co tento   film potřebuje. Zastavit se a   ničím nerušen ponořit.

Krásná obrazová   stránka hustých pralesů,   širých hor dravých řek je   podbarvena velmi silnou a   výpravnou hudbou, přičemž   se před tím vším   odehrává velmi silný   příběh s charaktery,   jejichž jednotlivý vývoj je   dopodrobna rozpracován,   pečlivě budovaným napětím   a výtečnými bojovými   scénami.

Lidská tragédie v   bolesti času neskutečně   silným způsobem.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Nádherný film, který je   úžasný - a to i přesto,   že na základě knihy, se   moje vize s režisérovou dost   lišila a např. vybraný   herec pro Unkase mne naprosto   zdrtil. Ve filmu nejsou   hluchá místa, má spád a   vtáhne diváka do děje, což   je jednou z   nejdůležitějších věcí   při tomto tipu filmů.
Herecké výkony jsou   strhující ale k   nezapomenutelným tento film   povznesla teprve hudba, která   je naprosto úžasná - a to   nepřeháním. A je to jeden   asi tak ze 2 filmů, u   kterých se mi chce brečet   pokaždé.
DaveDeMode
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2008
jeden z mojich absolutně   nejoblíbenějších filmů.   Skvělý příběh, naprosto   úžasná muzika, při které   mrazí v zádech, vynikající   výkony všech hlavních   hrdinů. V neposlední řadě   pravděpodobně životní role   Lewise.
TILL.87
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2008
dobrý příběh, dobrá hudba   v podání trevora jonese,   dobré herecké výkonny a   ňáká ta love story, ale i   smutek, i slzička mi ukápla   když ten huron zabil unkase.
stacey99
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Mňam. Filmová lahôdka.   Skvelé herecké výkony,   skvelá hudba, krásna   príroda a Magua je fakt   odporný. Koniec (beh, súboj,   skok) patrí medzi asi   najkrajšie a zároveň   najsmutnejšie.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Naprosto uzasny film. Skvely   dej, skvela hudba, uzasna   kamera, uzasna krajina,   vyborny DD Lewis - proste   vsechno podmraceny Magua.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
No, rozhodně to není   nejlepší film Michaela Manna   ale rozhodně to také není   špatný film. Jen mě to   tolik neoslnilo. Hudba je sice   velmi kvalitní a bitevní   scény jsou také povedené   ale občas se mi stávalo, že   jsem se nudil. Bohužel   nemůžu dát více.
Kachy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Tento film doslova zbožňuji.   Knihu jsem přečetl jako   malý kluk několikrát a film   znám téměř nazpaměť.   Dokonalá hudba, nádherná   příroda, zkrátka sama nej.   A obsazení se také povedlo.   Madeleine Stowe jako krásná   a statečná Cora a Daniel   Day-Lewis jako Sokolí Oko a   zloduch Magua (Wes Studi) to   nemá fakt chybu. Film se   sice od knihy velmi liší,   ale přesto potěší   každého, kdo tento příběh   od J. F. Coopera má rád.   Scény, když se Sokolí Oko   vydává po stopě Alice a   Cory nebo obléhání pevnosti   jsou dokonalé. A nejsou   jediné....
Moody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2007
NEjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak tohle je muj uplne   nejoblibenejsi film ani trochu   jsem se nenudil navic uzasna   melodie ktera tam sice haje   porad ale rozhodne neomrzi   vsem jedine doporucuju   nebudete litovat
Kozelíno
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2007
skvělý film, bavil mě až   do samého konce. Kdo má rád   indiánky, at se na nej   každopádně podívá...   Nebude litovat.
phorsky1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2007
příběh ve skutečně   romantickém a půvabném   prostředí,starý imdián z   rodu mohavků se synam a   bílým mužem jsou na   lovu,když se stanou svědky   napadení kolony bandou   indiánů vedených   pomstychtivým a krvelačným   maguou kteří jsou spojenci   francouzů,útok odrazí a   dcerám anglického   plukovníka alici a coru tito   tři stateční doprovázení   na cestě do pevnosti...
Darkman7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Posledních patnáct minut je   dokonalých, zbytek   "jen" velmi dobrý
Tarik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Vynakjící film z období   války Anglie a Francie o   Ameriku staví hlavně na   perfektních hereckých   výkonech, skvělém   zpracování a úžasném   zvukovém doprovodu...
Celem se film nadmíru   povedl a všem bych ho rád   doporučil...
Je to už   klasika a měl by to vidět   každý...
Ivik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2004
Vinikajuca Klasika
Posledny mohykan vskutku   naplnuje co má film tohto   zanru naplnat. Napetie, akciu,   romantiku a to vsetko doplnene   vinikajúcim soundrakom.   Myslim ze vacsina uz ho videla   nie len na kazetach(CD, DVD)   ale i v TV, to podla mna na   situacii nic nemeni a trebars   si ho mozno pozriet aj 20 krat   a stale ie dobry. Ti co ho   este nevideli nech nevahaju ie   to skvely film(bez nadsazky)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24509minih24509Vrah skrývá tvář (1966) 
n
minih127914minih127914Králova zahradnice (2014) 
A Little Chaos n
minih166762minih166762Špindl 2 (2019) 
Špindl 2 n
minih141766minih141766Homo sapiens (2016) 
Homo sapiens n
minih183999minih183999Očima Tammy Faye (2021) 
The Eyes of Tammy Faye n
minih132269minih132269Carte Blanche (2015) 
Carte Blanche n
minih136536minih136536Franny (2015) 
Franny n
minih58168minih58168Kuky se vrací (2010) 
Kuky se vrací n
minih114798minih114798Kancelář Blaník (2013) [TV seriál] 
Kancelář Blaník n
minih46984minih46984Zlaté rybičky (1979) [TV inscenace] 
Zlaté rybičky n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

21 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:05 - 13:00

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani