reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední magnát

The Last Tycoon

Rok:
1976
Délka:
123 minut
„Když potkal ženu svých snů, byl nejdůležitějším mužem v Hollywoodu.“

Celkové hodnocení filmu Poslední magnát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2012
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih125148minih125148La liceale, il diavolo e l'acquasanta (1979) 
La liceale, il diavolo e l'acquasanta n
minih145488minih145488The Redhead from Wyoming (1953) 
n
minih12769minih12769Modrý samet (1986) 
Blue Velvet n
minih37516minih37516Stealth - Přísně tajná mise (2005) 
Stealth n
minih3212minih3212Argentinské tango (1992) 
Tango argentino n
minih23097minih23097Vysoké podpatky (1991) 
Tacones lejanos n
minih36902minih36902Blueberry (2003) 
Muraya: L'expérience secrète de Mike Blueberry n
minih53201minih53201Jak jedli vtipnou kaši (1966) 
n
minih60631minih60631Láska v Seattlu (1990) [TV film] 
She'll Take Romance n
minih131535minih131535Občan Duane (2006) 
Citizen Duane n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.7 %
8   - cicis
9   - curil
9   - clara.bow
8   - Veronika42
8   - Bara.40
7   - FrankieOnd
5   - Snura
7   - R.RICKIE
6   - Zimmy871
10 - dederon
8   - michaldoko
9   - Johnny1
7   - blackpoint

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.519/0.492