reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední křížová výprava I

Mihai Viteazul – Călugăreni

Další název:
Last Crusade ; Michael the Brave ; Michele il bravo (IT) ; Posledná krížová výprava
Rok:
1970
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
19.8.1971
„Výpravný rumunský film z historických bojů XVI. století.“

Celkové hodnocení filmu Poslední křížová výprava I

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2006
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.9.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16182minih16182Pointa (1988) 
Punchline n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n
minih9670minih9670Jiná žena (1988) 
Another Woman n
minih16359minih16359Pomsta (1989) 
Revenge n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih37526minih37526Vražda kočky domácí (2004) [TV hra] 
Vražda kočky domácí n
minih38934minih38934Kápo (1959) 
Kapò n
minih16052minih16052Podivná přátelství herce Jesenia (1985) 
n
minih23540minih23540Zákon je zákon (1958) 
La loi est la loi n
minih38707minih38707Manderlay (2005) 
Manderlay n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
6   - curil
8   - Mlapiska
10 - AGAMEMNON
10 - Dex
7   - Zdenek13
8   - oskarel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.635/0.611