reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední eskorta

The Last Detail

Rok:
1973
Délka:
104 minut
„Těch několik dnů svobody je potřeba si pořádně užít. Jack Nicholson v hlavní roli amerického dramatu“

Celkové hodnocení filmu Poslední eskorta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.9% (28 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2012
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.6.2012
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2009
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2011
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2013
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.4.2012
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2012
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.4.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2012
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2012
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2009
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15523minih15523...a je to! (1979) [TV seriál] 
...a je to! n
minih48528minih48528Jeden zůstává, druhý odchází (2005) 
Un reste, l'autre part, L' n
minih34025minih34025Sexy párty (2001) 
National Lampoon's Van Wilder / Wilder Party Liaison n
minih8768minih8768Hry a sny (1958) 
n
minih83286minih83286Život je ples (2012) [TV seriál] 
n
minih46173minih46173Pistole sedmi statečných (1968) 
Guns of the Magnificent Seven n
minih21168minih21168Tom Horn (1980) 
Tom Horn n
minih10024minih10024Katakomby (1940) 
Katakomby n
minih18291minih18291Řeka čaruje (1945) 
Řeka čaruje n
minih42637minih42637Otevřený kruh (1973) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.9 %
8   - Veronika42
8   - hvezdyn
4   - FLA
9   - BinLADIN
7   - Bara.40
6   - Snura
8   - Yontalcar
7   - Akana
7   - R.RICKIE
9   - legenda
8   - MildaX
5   - ponorka.ba
8   - stanko
6   - Jarda1420
8   - oulisna
7   - zepo
9   - dederon
7   - rosta12
5   - MysteryIll
9   - Johnny1

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.295