reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Posedlý Mahowny

Owning Mahowny

Další název:
Případ Mahowny
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Posedlý Mahowny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2016
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2009
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2015
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2014
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
6649
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34900minih3490028 dní poté (2002) 
28 Days Later... n
minih44168minih44168Houbičky (2006) 
Shrooms n
minih10568minih10568Kopyto (1981) 
La Chévre n
minih45404minih45404Harvie Krumpet (2003) 
Harvie Krumpet n
minih55172minih55172Úžasný den (2006) [TV film] 
A Perfect Day n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih41949minih41949Hvězdná brána: Atlantida (2004) [TV seriál] 
Stargate: Atlantis n
minih7851minih7851Generál Patton (1970) 
Patton n
minih46391minih46391Bazén (2005) [TV seriál] 
n
minih58206minih58206Mickeyho klubík (2006) [TV seriál] 
Mickey Mouse Clubhouse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 %
8   - jirry
7   - satyr
8   - olgab
8   - Kycky
8   - orlro
10 - Jarda1420
9   - michaldoko
8   - teisan
8   - Johnny1
8   - 6649

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.326/0.305