reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Polská krev

Žánr:
Rok:
1934
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
21.12.1934
„Na statku hrabat Baranských se Helena Zarembová vydává za služebnou, aby vyhrála s otcem uzavřenou sázku.“

Celkové hodnocení filmu Polská krev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2006
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2016
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.3.2006
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54896minih54896Návrat na Brideshead (2008) 
Brideshead Revisited n
minih7172minih7172Dvojí svět hotelu Pacifik (1975) 
Zaklęte rewiry n
minih49188minih49188Žena pro dva střelce (1978) 
Amore, piombo e furore n
minih39159minih39159Natřete svůj vůz (1969) 
Paint Your Wagon n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n
minih20801minih20801Tereza Raquinová (1953) 
Thérèse Raquin n
minih46583minih46583Milenci na neděli (1980) 
Sunday Lovers n
minih29725minih29725Král tančí (2000) 
Le roi danse n
minih43606minih43606Sběratelé kostí (2005) [TV seriál] 
Bones n
minih140362minih140362Santovo tajemství (2014) [TV film] 
Christmas at Cartwright's n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Polská krev [německá verze] (1934)

 Polská krev [německá verze] (1934)
Polská krev  [německá verze] n
Polenblut
Žánr: hudební / komedie
Země: Rakousko / Československo / Německo - předválečné
Režie: Karel Lamač

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

55.5 %
6   - curil
5   - jarda53
6   - clara.bow
7   - Misantrop
6   - catamount
5   - Tonykla
5   - diamant
6   - rosta12
6   - Pauleto
3   - Angelo.Fer
6   - frankvojta

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

88 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.547/0.524