reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Policejní hodina

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1961

Celkové hodnocení filmu Policejní hodina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2009
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49613minih49613Mr. Moto´s Gamble (1938) 
n
minih5059minih5059Cesta kolem světa za 80 dní (1988) [TV minisérie] 
Around the World in 80 Days n
minih71460minih71460Jménem zákona (1939) 
Sergeant Madden n
minih19988minih19988Svedený (1985) [TV film] 
Seduced n
minih24796minih24796Venoušek a Stázička (1939) 
n
minih20352minih20352Štít a meč (1968) [TV seriál] 
Ščit i meč n
minih53285minih53285Joe milionář (2003) [TV pořad] 
Joe Millionaire, The Next Joe Millionaire n
minih39665minih39665Invaze lupičů těl (1955) 
Invasion of the Body Snatchers n
minih25118minih25118Svatba naruby (1997) 
In & Out n
minih32051minih32051Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 
Jay and Silent Bob Strike Back n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
5   - curil
7   - jarda53
7   - clara.bow
2   - Pitryx
7   - melakara
7   - dandysek
6   - rosta12
8   - biokys
6   - ceskytulak
9   - tvo
5   - blackpoint
6   - flogger

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

92 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.865/0.844