Duben
ohodnotit

Policajt v Beverly Hills

Beverly Hills Cop

Další název:
Beverly Drive
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
105 minut
„Chová se jak nevypočitatelná bomba! Eddie Murphy v slavné krimikomedii o svérázném černošském policistovi.“

Komentáře k filmu Policajt v Beverly Hills

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2013
Snad nejlepší film Eddieho   Murphyho. Užvanějšího   policajta aby jste pohledali.   Jde tvrdě za svým i za cenu   porušení předpisů a   zásad. A má úspěch.   Pochopitelně se to neobejde   bez patřičných problémů,   ale s tím si vždy nějak   poradí. Snímek si drží   tempo a neslevuje ať se   děje, co se děje. Každá   akce je okořeněna humorem,   která neuráží,   nepřestřeluje a je trefná.   Je to trefa do černého a s   filmu se stala klasika, která   nestárne a oslovuje další   generace. A tím se může   pochlubit málokterý film.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Tento film si nenechám nikdy   ujít.Je to výborná akční   komedie s Eddiem Murphym v   roli svérázného policajta.
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Policajt v Beverly Hills je   nádherným důkazem, že   když se sejde parta lidí se   správným smyslem pro humor a   s chutí si to pořádně   užít, není potřeba ani   kvalitní scénář. Původně   se mělo jednat o klasickej   akčňák se Stallonem v   hlavní roli. Ale nakonec   padla volba na Murphyho a ten   společně s ostatními herci   spustil sled zběsilých   improvizací, které nakonec   snímku dodaly onu šťávu,   díky které se film stal   klasikou a díky které dodnes   neztratil nic ze svého   půvabu...
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Detektiv Axel Foley je ten   nejlepsi a nejvtipnejsi   detektiv jakeho, kdy mohlo   plátno vypustit na svet. Jeho   mimika a jeho chovani je   nenahraditelne. Proste ho   zeru. Muzu vrele doorucit   tento filmek ke shlednuti, ja   uz ho videl nespocetnekrat
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2017
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.
Tarik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Výborný film s výborným E.   Murphym...
Děj je   poutavý a zároveň   zábavný... Co víc si   přát?
Eisenhammer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Velmi zdařilý film plný   akčních scéneka humoru.   Zdařilý herecký výkon E.   Murphyho, jehož kreativita a   humor Vás dobře pobaví. Je   to humornýříběh policajta   vyšetřujícího vraždu   svého kamaráda. Kdo se   chcebavit, tak se naněj   podívá a bude si   užívattak,jako já.
BudTerence
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2012
Tento špičkový film   rozhodně velmi zachraňuje   začátek . Vulgární Eddie   Murphy tady opravdu řádí .   Už jen jeho první věta z   celého filmu : "Do   prdele co si to tam šuškáte   ". Výborné !!!
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.3.2007
Komedie Policajt v Beverly   Hills je klasika. Obrovským   hitem byl i v naší   předlistopadové zemi.   Počítačová hudba se stala   symbolem tohoto snímku.   Skvělý humor a smysl pro   detail jen vyzdvihuje kvalitu   filmu.
Kuvik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Veľmi podarená komédia so   skvelým a vtipným E. Murphym   v hlavnej úlohe. Nechýbajú   tu vtipné dialógy a zábavne   scénky a samozrejme nemožno   opomenúť výbornú   sprievodnú hudbu od   skladateľa Harolda   Faltenmayera.
P.S.   porovnávať komédiu s   brutálnymi krimitrilermi je   ako porovnávať jablká a   hrušky. Mne sa určite viac   pozdáva A. Foley v tomto   titule, ako nereálny Riggs v   Smrtonosnej zbrani alebo ako   násilnícky J. McClane v   Smtronostnej pasci - aspoň   keby to jeho meno bolo   správne uvedené, keď už ho   toľko v tej Smrtonostnej   pasci ospevujete !
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Super krimi komedie přesně   tak jak to mám rád. V 80.   letech vznikaly super filmy a   tohle je jeden z nich. Eddie   Murphy ve skvělé formě má   hlášky na každém kroku a   ve většině případů se mu   daří. Super filmek.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Policajt v Beverly Hills
Opravdu vynikající akční   komedie s úžasným Murphym v   hlavní roli. Filmu nechybí   humor v podobě vychytaných a   nápaditých scén a vtipných   dialogů. Rovněž mě zaujaly   mnohé postavy, jež v   některých situacích   skutečně válí. Dále film   disponuje velkým množstvím   povedených akčních scén,   které na mě působily, což   se o dnešní filmové   produkci moc říci nedá,   zcela reálně.
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Záměna a všechny tři díly   Policajtů z Beverly Hills. To   jsou filmy, kterých si   vážím a díky kterejm bych   dal světe div se Eddiemu i   oskara. Komedie, kterou rád   uvidím znovu a znovu, nelze   jinak než doporučit.
Anilvap6
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2011
Všechny 3 díly sú fakt   dobré. Strašně moc sa mi   líbí hudba a herci. Hodně   sem sa nasmála. Nejlepší   byla scénka jak sú na té   křižovatce. A pak taký   smích :-D
709112412
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2007
famozní film s výborným E.   Murphym, který je opravdu   vždy super. Propracovaný   děj, kdy Axel se vydá po   stopách vrahů jeho kamaráda   a likviduje humorem i   pistolí všechny lumpy tak to   je klasika už skoro jako   vyšitá.
Divák je   doslova vtažen do děje,   který je opravdu   vyšperkován humorem páně   Axela a neschopností všech   okolo mu konkurovat...takový   007 v podání   Edieho...samozřejmě   zeměkoule se zde   nezachraňuje..
memoman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Film,který ve své době   přinesl něco nového v   žánru krimi s   odlehčujícím humorem a z   Eddie Murphyho udělal   hvězdu.Užvaněný   černošský policista Axel   Foley z Detroitu je dodnes   jedna z nejslavnějších   film.postav,vždyt koho tehdy   nepobavil svéráz ve   sportovní bundě a   otřískaném chrysleru,který   je převelen k vyšetřování   do nablýskaného světa   smetánky v Beverly   Hills.Humor je zde spíše   odlehčenější a akce není   příliš(kromě úvodní   sceny s kamionem plným   pašovaných cigaret a   závěrečné přestřelky na   konci).Je jakýmsi moderním   insp. Columbem a ještě něco   víc.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Zase se nenechávám tolik   unést. Při premiéře před   dvacetipěti lety jsem byl   nadšen, takových amerických   filmů, které nebyly   zpolitizovány, bylo pomálu a   Eddie na mě působil jako   zjevení. Komouši nám   dávkovali zábavu po   kapkách. Dnes už se dá   trochu porovnávat s dalšími   filmy z téže doby.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Sledovanie tejto akčnej   komédie sa mi celkom   zapáčilo, hoci som ju videl   už niekoľko krát. Skvelý a   vtipný Eddie Murphy, ktorý   si tu na zahral postavu   neposlušného a vtipného   detektíva Axela Foleya, tento   film uviedol na správnu   koľaj. Nechýba tu humor a   dôvtip, vtipné a zábavné   scény, pri ktorých som sa aj   veľmi dobre pobavil. Dej   tejto komédie je dosť   zaujímavý a pútavý. Film   je doprevádzaný výbornou   hudbou, ktorá k nemu aj   neskutočné ladí.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Díky Eddimu je tato akční   komedie i po x letech skvělou   podívanou jak ztvárnil   detroitského policistu Axela   , který se vydává   vyšetřit vraždu svého   přítele do Beverly Hills.   Senzační je i hudba k filmu,   kterou zná asi každý i   když film ani nemusel vidět.
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2005
marfyho zas nemiluju ale tohle   je uz pro me kult na kerej se   da divat
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2020
Tak jsem se nedávno znovu   podívala a musela jsem si   dvakrát ověřit rok   výroby.
Ale jinak   zavládla nostalgie. Známá   hudba, jednoduchý příběh,   užvaněný policajt a dobrý   dabing Oldřicha Kaisera.
Tak zase za pár let...
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Tak dost dobra komedie.Clovek   se tady hodne pobavi.
Sverazne metody hlavniho   hrdiny jsou fakt k   popukani.
Eddie Murphy   asi ve sve nejslavnejsi   roli.Aspon podle me teda.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2013
Je celkem jedno o čem je   film, ale když v něm hraje   Eddie Murphy je to vždy útok   na bránici ;) Zvlášť v   roli nenapravitelného   poldy...
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Axel Foley je detroitský   polda, jenž se právě   snaží vypátrat vraždu   svýho kamaráda z dětství.   Jeho kroky vedou do Beverly   Hills a vzhledem k tomu, že   není na případ nasazen,   znepříjemňují mu každý   krok místní policisté…
Tuhle trilogii jsem viděl   poprvé a naposled už před   lety. Tehdy jsem si jí   skvěle užíval a tak jsem   chtěl zjistit, zda trochu   nezestárla. A bohužel musím   konstatovat, že dnes to pro   mě byl už jenom lehce   nadprůměrný zážitek.   Samotný charakter Axela   Foleyho je super – je totiž   neskutečně ukecanej a stále   se blbě tlemí. Nevím jak v   originále, ale s výborným   dabingem Oldřicha Kaisera ten   jeho smích působí jako   kdyby byl retardovanej:-) A   ústřední melodii jsem   obdivoval tenkrát stejně   jako v současnosti. Potud   dobrý, ale problémem je, že   potenciál hlavní postavy je   naplněn jenom z poloviny,   přeci jenom to není   čistokrevná komedie, ale   míchanice krimi, akce a   komedie, což na mě však   příliš nezafungovalo. Ono   to vyšetřování totiž   žádná velká zábava není,   ani ta závěrečná   přestřelka není nic moc.   Ovšem špičkování mezi   Foleym a místní policií   stojí zato. Škoda že se tu   však neobjevila žádná   vyloženě nezapomenutelná   situace. Hned bych měl   nějakou motivaci vidět to   ještě někdy, takhle mě   potěšila už jenom   přítomnost Peta   Postlethwaita v maličké   roličce a fakt, že i když   zklamání z výsledku   převažuje, nemohu říct,   že bych se nudil. 65%.
Depesak.Albe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Zklamání
Film nesplnil moje   očekávání,jak jsem na něj   byl dost natěšen.Dialogy   byli většinou nudné,během   celého filmu se mi ve tváři   objevil úsměv asi jen   dvakrát.
Nebýt   vyjímečné super   atmosferické melodii tak jsem   přísnější.
PS:Kam   se hrabe na Riggse a Murto ze   Smrtonosné zbrani nebo Johna   Mclaina ze smrtonosné pasti:)
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Slavnější než vlastní   film je asi ústřední   melodie, která rozhodně   utkví. Film sám není zas   tak úžasný; netuším, jak   v originále, v dabingu mu   dodává šťávu O. Kaiser   coby Axel - rozhodně se mi k   Murphymu líbí víc než M.   Dejdar (48 hodin) a jiní.
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2014
Jsem ten typ diváka, že   když ho nenabere úvod filmu,   tak ho většinou nenabere   vůbec a zde tomu tak bylo.   Začátek trapný, postavy   divný, Eddie se mi moc   nezamlouval a příběh je   slabý, stejně, jako film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66370minih66370Mon pote le gitan (1959) 
Mon pote le gitan n
minih123895minih123895Ostrov lásky (2014) 
Love Island n
minih57362minih57362Temný rytíř povstal (2012) 
The Dark Knight Rises n
minih154260minih154260Bumblebee (2018) 
Bumblebee: The Movie n
minih119686minih119686Hněv bojovníka (2013) 
The Wrath of Vajra n
minih150425minih150425Yi Sheng Yi Shi (2014) 
Yi Sheng Yi Shi n
minih58511minih58511Sleepaway Camp (1983) 
Sleepaway Camp n
minih42188minih42188Operace Delta Force 2 (1998) [TV film] 
Operation Delta Force 2: Mayday n
minih46996minih46996Bunkr smrti (2008) 
Outpost n
minih47097minih47097Dveře (1976) [TV hra] 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Policajt v Beverly Hills III (1994)

 Policajt v Beverly Hills III (1994)
Policajt v Beverly Hills III n
Beverly Hills Cop III
Žánr: komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Landis

(pokračování)

Policajt v Beverly Hills II (1987)

 Policajt v Beverly Hills II (1987)
Policajt v Beverly Hills II n
Beverly Hills Cop II
Žánr: komedie / krimi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Tony Scott

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697752
Fotografií: 763812
Plakátů: 376390
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10