reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Polibek smrti

Il bacio di una morta

Země:
Rok:
1951
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Polibek smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
KatkaDiaz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25468minih25468Mortal Kombat 2. (1997) 
Mortal Kombat: Annihilation n
minih28683minih28683Jurský park 3 (2001) 
Jurassic Park III. n
minih20619minih20619Tankový prapor (1991) 
Tankový prapor n
minih12180minih12180Maximální riziko (1996) 
Maximum Risk n
minih32867minih32867Ripleyho hra (2002) 
Ripley's Game n
minih20593minih20593Tanec s vlky (1990) 
Dances With Wolves n
minih42531minih42531Na lince je vrah (2006) 
When a Stranger Calls n
minih9298minih9298Jak si zasloužit princeznu (1994) 
Jak si zasloužit princeznu n
minih32788minih32788Z pohádky do pohádky (1972) [TV film] 
Z pohádky do pohádky n
minih45631minih45631Já, zrůda (1971) 
I, Monster n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
7   - Rendys
10 - michaela11
6   - pepa123
4   - 10kacka10
5   - MIGELO26
8   - Status
6   - KatkaDiaz

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

28 minut již uběhlo
132 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

33 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.191