reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Polib mě na rozloučenou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2008
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27685minih27685Muž na Měsíci (1999) 
Man on the Moon n
minih27870minih27870To už jsem viděl (1987) 
Već vidjeno n
minih69319minih69319Slečna Marplová V - Rozbité zrcadlo (2010) [TV film] 
Marple: The Mirror Crack'd from Side to Side n
minih15532minih15532Pátek třináctého (1980) 
Friday the 13th n
minih114664minih114664Když andělé zpívají (2013) 
Angels Sing n
minih45903minih45903Princezna slunce (2007) 
La Reine soleil n
minih45177minih45177Nesahejme psům na párky (2006) 
Stay n
minih108742minih108742Pět žen (2011) [TV film] 
Five n
minih24851minih24851Zlatý člověk (1939) 
Zlatý člověk n
minih31701minih31701Krásná hašteřilka (1991) 
La belle noiseuse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
7   - curil
8   - clara.bow
6   - catamount
9   - oulisna
7   - Milicent
7   - rockwoman
7   - rosta12
7   - Rendys
8   - Myshitchka
9   - miroslav22
7   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

31 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517099
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.946/0.926