reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pole lásky

Love Field

Další název:
Osudový omyl
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Pole lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47436minih47436Dva na koni, jeden na oslu (1977) [TV divadelní představení] 
n
minih67616minih67616Věrná milenka (1943) 
The Constant Nymph n
minih18630minih18630Semtex Blues (1993) 
Undercover Blues n
minih60823minih60823Bestie (2003/1) [TV film] 
Deep Shock n
minih50280minih50280Hledá se Amanda (2008) 
Finding Amanda n
minih6478minih6478Dlouhý souboj (1967) 
The Long Duel n
minih40411minih40411Caveman (1981) 
Caveman n
minih8562minih8562Hořký měsíc (1992) 
Bitter Moon n
minih20451minih20451Tajemství N.I.M.H. (1982) 
Secret of NIMH n
minih41808minih41808Zítra nehrajeme! (2006) 
A Prairie Home Companion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - satyr
8   - xebece
7   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - Zelisko

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.678/0.651