reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pokřivená srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34023minih34023Krvavá stopa (2002) 
Blood Work n
minih18946minih18946Skrytá kamera (1993) 
Lipstick Camera n
minih41414minih41414Tom a Jerry letí na Mars (2005) 
Tom and Jerry Blast Off to Mars n
minih83302minih83302Čtyřicítka na krku (2012) 
This Is 40 n
minih51243minih51243Plaváček (1986) [TV film] 
Plaváček n
minih31654minih31654Dotek zla (2000) 
Bless the Child n
minih65920minih65920Florijánkovo štěstí (1977) [TV inscenace] 
Florijánkovo štěstí n
minih140362minih140362Santovo tajemství (2014) [TV film] 
Christmas at Cartwright's n
minih47465minih47465Vesmírní opičáci (2008) 
Space Chimps n
minih7536minih7536Fandy, ó Fandy (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
4   - curil
7   - Bara.40
8   - Snura
6   - satyr
8   - olgab
8   - rockwoman
6   - rosta12
8   - Johnny1
10 - Rico0041
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.42/0.397