reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pohled společnosti Parallax

The Parallax View

Další název:
Pohľad spoločnosti Parallax (SK)
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
102 minut
„Není to spiknutí. Jen sedm mrtvých svědků.“

Celkové hodnocení filmu Pohled společnosti Parallax

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2006
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.7.2016
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.7.2012
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2009
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43727minih43727Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 
Hot Fuzz n
minih49859minih49859Dívka s pistolí (1968) 
La Ragazza con la pistola n
minih31572minih31572Lužinova obrana (2000) 
The Luzhin Defence n
minih24889minih24889Jaká je Daisy Cloverová (1965) 
Inside Daisy Clover n
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n
minih2358minih23582010: Druhá vesmírná odysea (1984) 
2010 n
minih54116minih54116Co bych neudělal pro lásku... (2006) [TV film] 
What I Did for Love n
minih25298minih25298Mladý Herkules (1998) [Video] 
Young Hercules n
minih31942minih31942Vanilkové nebe (2001) 
Vanilla Sky n
minih64024minih64024The Goddess (1958) 
The Goddess n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - Erkul
9   - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
9   - Edward52
6   - Chrustyn
5   - Bara.40
6   - Misantrop
6   - Snura
5   - AGAMEMNON
7   - Charlie35
7   - R.RICKIE
8   - melakara
4   - ponorka.ba
4   - Petak69
6   - radegaster
9   - oulisna
7   - zepo
7   - rosta12

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

1 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.439/0.414