reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pohádka o zamilovaném malíři

Skazka pro vljubljonnogo maljara

Další název:
Сказка про влюбленного маляра
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„O statečném mládenci, zakletém princi a nepravé královně.“

Celkové hodnocení filmu Pohádka o zamilovaném malíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2010
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55863minih55863Bořek stavitel: Z Julči je strašák (2007) 
Bob The Builder: Scarecrow Dizzy n
minih5103minih5103Cid (1961) 
El Cid n
minih39494minih39494V zajatí lásky (1997) [TV inscenace] 
V zajatí lásky n
minih73207minih73207Khumba (2013) [2k digital] 
Khumba n
minih6026minih6026Den nezávislosti (1996) 
Independence Day n
minih60455minih60455Brothers of the Head (2005) 
Brothers of the Head n
minih44342minih44342Hezké sny (2007) 
The Good Night n
minih81907minih819072012: Doba ledová (2011) [Video] 
2012: Ice Age n
minih56113minih56113Dvakrát dvě je někdy pět (1955) 
Kétszer kettö néha öt , 2 x 2 néha 5 n
minih4517minih4517Bouřlivé pondělí (1987) 
Stormy Monday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
7   - satyr
9   - rimeon
9   - MILAN19611
8   - sebsen
10 - rozoumek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599609
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.26