reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pohádka o ebenovém koni [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
51 minut
„Pohádka o létajícím koni a lásce, která i velké vzdálenosti překoná.“

Celkové hodnocení filmu Pohádka o ebenovém koni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2010
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2012
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.7.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2010
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45898minih45898Ta záležitost s Gray (2006) 
Gray Matters n
minih75383minih75383Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings n
minih58778minih58778Kolotoč (1956) 
Körhinta n
minih15326minih15326Pán much (1963) 
Lord of the Flies n
minih15073minih15073Oscar a Lucinda (1997) 
Oscar and Lucinda n
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih45376minih45376Jitro (1967) 
Jutro n
minih28703minih28703Cela (2000) 
The Cell n
minih96810minih96810Jurský masakr (2012) 
The Dinosaur Project n
minih79876minih79876Děti moje (2011) 
The Descendants n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
3   - SvoKar
6   - curil
7   - Angelika28
4   - Jean-Paul
7   - melakara
7   - Persefonia
7   - Milicent
10 - dederon
3   - kepsar
3   - jambroz58
7   - pajdalan
8   - tvo
10 - Bohous.gr
8   - butlerka
3   - vomil13

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.462