reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podvraťáci [TV film]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
87 minut
„Život je pes, a proto je dobré mít vždy v záloze náhradní řešení.“

Celkové hodnocení filmu Podvraťáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 31.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.11.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.8.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2011
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.10.2005
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23085minih23085Výslech (1982) 
Przesluchanie n
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n
minih48039minih48039Kdopak by se vlka bál? (2008) 
Kdopak by se vlka bál? n
minih31997minih31997Všichni královi muži (1949) 
All the King's Man n
minih15178minih15178Osvobození I - Ohnivá duha (1967) 
Osvobožděnie - Ogněnnaja duga n
minih41485minih41485Hraběnky (2006) [TV seriál] 
Hraběnky n
minih10341minih10341Knoflíková válka (1994) 
War of the Buttons n
minih43086minih43086Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 
Pirates of the Caribbean: At World´s End n
minih36006minih36006Jana Eyrová (1972) [TV seriál] 
Jana Eyrová n
minih134219minih134219S kuchařem kolem světa (2007) [TV cyklus] 
Les Nouveaux Explorateurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

31.4 %
3   - green-tea
4   - Faye
2   - Jarda.ftr
5   - sakro
3   - AlbertPeta
1   - jambroz58
4   - kopec682
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602410
Fotografií: 520466
Plakátů: 252070
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zbrusu Nový zákon (2015)

Zbrusu Nový zákon

Zbrusu Nový zákon
Uvedeno na Mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary.
Režisér Jaco van   Dormael nám už několikrát   ukázal, že umí natočit   fakt více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

D-Tox (2002)

D-Tox
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

hvezdyn

Svět pod hlavou
mi mluví z duše a má ve   všem pravdu   ...........................   :-(   ..............................   .............:..........

Autor: prdpsouk

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.318/0.293