reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podivný výlet

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1978

Celkové hodnocení filmu Podivný výlet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.11.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.8.2009
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.6.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2009
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
emil.dj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49020minih49020Nebeský koš (1999) 
Nebeska udica n
minih8115minih8115Hauři (1987) 
Hauři n
minih60096minih60096Racek (1996) [TV divadelní představení] 
Racek n
minih33375minih33375Hollywood, Hollywood (2002) 
Full Frontal n
minih40760minih40760Mission: Impossible III (2006) 
Mission: Impossible III n
minih3438minih3438Il segreto del dottore (1931) 
Il segreto del dottore n
minih117681minih117681Shirley Temple's Storybook (1958) [TV seriál] 
Shirley Temple's Storybook n
minih22709minih22709Volání divočiny - Nové dobrodružství (1996) 
Born Free - A New Adventure n
minih101732minih101732Vražedné jaro (2002) [TV film] 
A Killing Spring n
minih56143minih56143Milovaní (2006) 
Underbara älskade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
3   - argenson
4   - curil
5   - clara.bow
3   - Hortensie
5   - hvezdyn
4   - M.A.G.
8   - oulisna
6   - rosta12
4   - Warden
8   - tvo
9   - emil.dj
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599612
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.16/1.139