reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podivná tajemství

Divine secrets of the Ya-Ya Sisterhood

Rok:
2001
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu Podivná tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2011
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.8.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.7.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2009
Nikotyna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2007
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2008
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
mirekves
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih46792minih46792Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (2007) [TV film] 
Bury My Heart at Wounded Knee n
minih10080minih10080Kde řeky mají slunce (1961) 
Kde řeky mají slunce n
minih2329minih2329100 000 dolarů na slunci (1963) 
Cent mille dollars au soleil n
minih44887minih44887Santa Claus 3: Úniková klauzule (2006) 
The Santa Clause 3: The Escape Clause n
minih129466minih129466Tai Hong Tai Hien (2014) 
Tai Hong Tai Hien n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih34395minih34395Druhá strana postele (2002) 
El otro lado de la cama n
minih52900minih52900Výkřiky ve tmě (2006) [TV film] 
Cries in the Dark n
minih105362minih105362Havran, malý rošťák (2012) 
Der kleine Rabe Socke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
4   - curil
6   - Veronika42
6   - hledasenik
3   - M.A.G.
6   - LenC2
4   - Faye
6   - satyr
6   - Blanche21
4   - luan66
6   - rosta12
5   - Nikotyna
10 - Gremmie
5   - blackpoint
5   - Janinka73
7   - tomdoyle
4   - jezecek123
7   - jeremyroe
6   - mirekves

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

36 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

116 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

16 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.408/0.38