reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podivná pohostinnost

The Comfort of Strangers

Další název:
El placer de los extraños
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
107 minut
„Pár na dovolené podléhá psychické a sexuální manipulaci v režii místního 'přítele.“

Celkové hodnocení filmu Podivná pohostinnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.8.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih61922minih61922Kouzlo Grace (2005) 
Nearing Grace n
minih60067minih60067Díra ve zdi (1983) [TV inscenace] 
Díra ve zdi n
minih3574minih3574Baraka - Odysea země (1992) 
Baraka n
minih9445minih9445Jeď trabi, jeď (1991) 
Go Trabi Go n
minih14048minih14048Neporažená armáda (1938) 
n
minih49470minih49470Bomba v 10.10 (1967) 
Bomba u 10 i 10 n
minih28093minih28093Impostor (2001) 
Impostor n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n
minih22302minih22302Velké problémy (1985) 
Big Trouble n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
8   - curil
8   - Lienocka22
6   - Mlapiska
7   - Faye
7   - satyr
3   - Petak69
9   - sakro
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - Johnny1
7   - renya007

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

82 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty

03:50 - 04:05

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

37 minut již uběhlo
148 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.432/0.408