reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podezřelé prázdniny [TV minisérie]

Rok:
1971
Délka:
85 minut, 3 díly 28+31+26 min
„Nic podezřelého by nebylo na tom, že strýc Einar přijel na návštěvu, kdyby ovšem...“

Celkové hodnocení filmu Podezřelé prázdniny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2011
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24784minih24784V týlu nepřítele (1982) 
V týlu nepřítele n
minih45047minih45047Cena za rozkoš (1999) [TV film] 
Callboys - Jede Lust hat ihren Preis n
minih14563minih14563O Janovi a podivuhodném příteli (1990) [TV film] 
O Janovi a podivuhodném příteli n
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih22059minih22059Válka Roseových (1989) 
The War of the Roses n
minih34556minih34556Cena vítězství (1972) 
Cena vítězství n
minih5976minih5976Dekalog IV. (1988) [TV film] 
Dekalog, cztery n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih46848minih46848Nebezpečná sopka (2004) [TV film] 
Nature Unleashed: Volcano n
minih14649minih14649Obklíčení slony (1971) 
An Elephant Called Slowly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
7   - green-tea
8   - jmenuji.se
8   - Faye
10 - trampnet
8   - tvo
10 - Janinka73

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

42 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

2 minut již uběhlo
128 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.775/0.754